Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
Na nekem is megérkezett az RT. Első benyomások jók, az asszonynak is tetszik. Meglepően jól használható az érintős billentyűzet, azt hittem, az egyből megy a kukába, ehhez képest valószínűleg azt fogja használni hozzá. Kicsit lassabb, mint egy notebook (oldalbetöltések pl), de persze tabletként kell kezelni és akkor nincs gond vele. Érdekes, hogy a microsoftos wireless egeret simán kezeli, de az ugyancsak ms billentyűzetet nem ismeri fel.
Szóval konyhai gépnek netezgetni, facebookozni, gyerekeknek játszani jó lesz, főleg miután sikerült flasht is varázsolni rá és megy az egyszervolt.hu
-
Khelben
nagyúr
Üdv, a Surface RT tud egyszerre kezelni bluetoothos egeret és billentyűzetet? Feleségemnek veszek egyet netezgetni viszont az érintős billentyűzet (touch coverrel adják) szerintem nem fog bejönni neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Egér RGB!!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest