Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
leximester
tag
Ahogy látom elérhető a VLC Win8-ra.
De egyenlőre nem túl sok mindenre jó, akad, fagy, kilép:S -
leximester
tag
Szerintetek hogyan érhető el az akku maximális élethossza? pl.: Szabad-e egész éjjel töltőn hagyni stb...
-
leximester
tag
válasz
ArsenalF
üzenetére
Sajna amit említesz alvás/ébredés/hibernálás az a 4200-al is problémás MÉG mindig!
A chrome nálam sokkal lassabb,akadósabb mint az IE, amit említesz hogy csúnya, arra az a megoldás hogy jobb klikk az ikonra, tulajdonságok,kompatibilitás ott van egy olyan sor amiben szerepel a DPI azt pipáld be.Szerk.: Még egyszer elolvasva, nálad nem az alvással volt a gond

-
leximester
tag
OneDrive-t használja valaki itt rendszeresen? Programozáskor ide mentem a fájlokat, és Pro 2-ről nem hajlandó normálisan feltölteni. Ott leragad az összes fájlnál hogy függőben. Aztán gondol egyet és feltölti. De elég idegesítő hogy van 230gigám, és nem működik rendesen. Másnál van ilyen?
-
leximester
tag
Be lehet állítani hogy magyar legyen mindenhol, ezután kb csak a parancssorban marad angol.
-
leximester
tag
Én múlthéten vettem egy Pro 2-t Bécsben, 4500ft volt az út, ilyen adventi vásáros buszos út keretei közt. Tegnap bontottam csak ki, nagyon komoly kis gépezet, még egy type covert kell vennem hozzá. Ti milyen tokot használtok hozzá Mediaba nézegettem, de ott csak 10.2-s tabokhoz találtam tokot, szerintetek belemegy(26.5cm-t írnak max méretként, esetleg 1centit tágulhat az anyag)?
-
leximester
tag
Sziasztok! Szeretnék vásárolni Surface 2 pro-t neztem a ausztriai Ms boltot ahol diákoknak van kedvezmény, Szerintetek ezt igénybe tudnám venni ha igen mi kell oda? Gondolom magyar diákigazolvány az kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Autós topik
- VR topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 9 64Gb 100% 14 ciklus! (3 hónap Garancia)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy Watch8 40mm, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest