Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ObieWan
üzenetére
Szia!
Nekem Pro 3 van (i5, 4gb RAM, 128gb SSD) és eredetileg azért vettem, hogy majd jegyzetelek rá egyetemen, de erre alig van használva, mert olyankor nagyon gyorsan merül.
De sok másra viszont használtam. Beleértve CAD modellezést, számolásokat, szimulációk futtatását és egész jól megbírkozik velük.
Nekem a 4gb RAM kevés tud lenni, meg mint másik is írták elég hangos tud lenni.
Néha sajnos a windowsnak vannak megmagyarázhatatlan furcsaságai, meg nek m kb másfél év után lett egy sárgás csík a kijelző bal oldalán.Viszont multimédiás gépnek is nagyon jó, a horozhatóság szempontjából pedig verhetetlen kb. Illetve nekem előny volt még a DisplayPort kimenet is.
-
HUmenetke
tag
válasz
ObieWan
üzenetére
Szia!
Én egy ideig 4-est használtam (i5 8gb), alap szintű java fejlesztésre, ez Viusal Studiot jelent, mellette jó pár chrome ablak, elengedhetetlen spotify, miközben meghajtott egy külső monitort is.
A teljesítményre egyáltalán nem volt panaszom (használt 4. genes gép, ezt ne feledjük), egyedül talán kicsit hangos volt a ventillátora nagy igénybevételnél. Szerintem az új széria a 4 magos i5-tel, passzív hűtéssel több, mint megfelelő lehet bármilyen feladathoz, ami nem játék. -
nebancsa
senior tag
válasz
ObieWan
üzenetére
Szia!
Nekem van 1,5 éve egy pro-m i5-ös 8GB Ram 256 SSD
Külsős munkámhoz vettem, a lényeg az volt hogy érintő kijelző legyen, az ügyfél tudjon aláírni rajta.
Pozitívum minőségi az egész gép, nagyon nagy a készenléti ideje, semmi problémám nem volt vele.
Negatívum: Elég drágák hozzá a kiegészítők, toll, egér, billentyűzet, tok, táska. A bill,-be nincs magyar kiosztás.
Eleinte ritkán használtam, féltettem mindentől. Aztán egy meggondolatlan pillanatban odaadtam a lányomnak használhatja ő is. Na ez hiba volt
Most a két gyerekem napi szinten használják és időnként vita is van közöttük ez miatt. Ők youtube és film nézésre használják. Az üzemidő még mindig meg van 8 óra.
Raktam rá üvegfóliát is, viszont le kellett szednem, mert bizonytalan volt vele az érintés.
Szóval játékra, komoly munkára nincs használva, ez irányba nincs vele tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad 6. Gen. 32gb
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A teljesítményre egyáltalán nem volt panaszom (használt 4. genes gép, ezt ne feledjük), egyedül talán kicsit hangos volt a ventillátora nagy igénybevételnél. Szerintem az új széria a 4 magos i5-tel, passzív hűtéssel több, mint megfelelő lehet bármilyen feladathoz, ami nem játék.
Most a két gyerekem napi szinten használják és időnként vita is van közöttük ez miatt. Ők youtube és film nézésre használják. Az üzemidő még mindig meg van 8 óra.