Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Jó kis cég ez a cyberport.de. Én pont tegnap rendeltem tőlük egy 128GB-os, 3G-s, i5-ös Venue 11 Pro-t billentyűzettel, tollal. Szállítással együtt volt nettó 560€. Baromi segítőkészek, először a webes felületen próbáltam, de ott mindenképp felszámította a német Áfa-t, és mivel céges gép lesz, az nem jó. Írta a chaten nekik, egyből válaszoltak, majd egy idő múlva abban maradtunk, hogy munkaidőben kérjek ajánlatot. Másnap egy órán belül megkaptam a helyes előleg számlát, már meg is rendeltem. Ha minden igaz jövő hét elején itt is lesz
. A Surface 3 nekem is iszonyat tetszik, csak sajnos egyre körülményesebb behackelni a nem standard gépeket a céges rendszerünkbe, így erről egyenlőre lemondtam (meg a Dell-hez van asztali dokkolóm is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A Surface 3 nekem is iszonyat tetszik, csak sajnos egyre körülményesebb behackelni a nem standard gépeket a céges rendszerünkbe, így erről egyenlőre lemondtam (meg a Dell-hez van asztali dokkolóm is).