Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
garambe
üzenetére
Attól azért nem tartok
Most ismét kedvet kaptam az akku tesztelgetéséhez, kíváncsi vagyok mik jönnek ki. A korábban említett battery status-szal [L]http://users.rcn.com/tmtalpey/BattStat/ szépen lehet monitorozni is, hogy mikor mennyit fogyaszt az adott pillanatban, illetve mutatja diagramon is hogyan alakul a fogyasztás. Ismét közel leszek a hat órához vagy át is lépem úgy, hogy az elején bő egy órát zenét hallgattam fejhallgatóval és véletlenül a BT is be volt kapcsolva.Nem megy fejből a linkelés, bocsi

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4785
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkPad Yoga 370,14",FHD, i5-7300U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,LTE,TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most ismét kedvet kaptam az akku tesztelgetéséhez, kíváncsi vagyok mik jönnek ki. A korábban említett battery status-szal [L]http://users.rcn.com/tmtalpey/BattStat/ szépen lehet monitorozni is, hogy mikor mennyit fogyaszt az adott pillanatban, illetve mutatja diagramon is hogyan alakul a fogyasztás. Ismét közel leszek a hat órához vagy át is lépem úgy, hogy az elején bő egy órát zenét hallgattam fejhallgatóval és véletlenül a BT is be volt kapcsolva.