Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Nem volt még topicja, én meg nyomom egy ideje,és beszélgetnék másokkal róla!
Pláne hogy vannak problémáim(általában az idióta Games for Windows klienssel amikor új tartalmakat installálnék).
Amúgy a játék nekem maximálisan addiktív,pedig soha nem játszottam még repülős játékokkal.
Kicsit keveslem a küldetéseket, de ha minden igaz majd folyamatosan kerülnek bele újak(remélhetőleg nem csak újabb és újabb fizetős tartalmak megvásárlása után).
Az aerocash keresgetés(forgó arany háromszög aminek megtalálásért xp-t kapsz) az állandó.
Alapból elég sok van benne,plusz naponta raknak fel újakat.
Én ma megvettem az Alaszka DLC-t is,fel is installálta a games for windows marketplace,de a játékban azt írja hogy még további ingyenes tartalmak szükségesek a használatához.
Aminek a letöltése közben pedig hibát jelez és nem tudom azóta sem használni..
(előtte hasonlóan jártam egy repülővel amit steam akcióban direkt azért vettem mert áruszállításra is alkalmas lenne,amit az alap gépekkel nem lehet,azért is fizettem és használni nem tudom.Már írtam a supportnak,de szerintem mire válaszolnak már lehet rég mással játszom...)
Tehát sajnos a micro'fos' szindróma bejátszik, de még így is alig várom hogy újra repülhessek!
első nap 6 órát toltam egyhúzamban és 10-es szintig mentem el,szinte az összes alapgéppel megcsinálható küldetést megcsináltam, ezért is vettem meg a hawaii-i majd az alaszkai kieg.-et is.
A hawaii pack tökéletesen feltelepedett és használom is,az alaszka és egy gép viszont csak pihen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- OLED monitor topic
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- TCL LCD és LED TV-k
- Fűnyíró topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest