Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Rap, Hip-hop 90'
Aktív témák
- 

Avicularia veterán van egy ilyenem eladó,árához képest nem rossz,az mp3 miatt jó 
 15K ,féléves ,megkimélt
- 

Lauro tag Na megvettem ezt a csodát.Az igazság az,hogy be kellene szerelni,de azt sem tudom,hogyan álljak neki.Egy Suzuki Ignisem van és mivel magnó nélkül vettem ezért abszolút nincs bekábelezve.Ha nagyvonalakban valaki el tudná mondani,hogy hogyan megy egy ilyen beszerelés azt megköszönném.Egyátalán érdemes így házilag nekiállnom vagy meg se próbáljam? 
- 

Lauro tag Már megrendeltem,de azért kiváncsi vagyok a véleményekre.A neten úgy találtam meg,hogy microstar md 4925 szóval pontosan azt sem tudom,hogy akkor ez most Microstar vagy Micromaxx vagy a kettő együtt.:dd 
 Itt egy link arról,hogy mit is tud nagyjából:http://shop.mediamarkt.de/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=39155&catalogId=5000&langId=-3&storeId=5000&categoryId=10602
- 

Lauro tag Na egy utólsó próba aztán feladom. 
- 

Lauro tag Tényleg nem használt még senki ilyen fejegységet?Vagy annyira rossz ,hogy szót sem érdemel? 
- 

Lauro tag Cd-s autórádió vásárlásán gondolkodom és szeretném minnél olcsóbben megúszni.Elég sok helyen láttam mostanában ezt a Micromaxx MD 4925 nevezetű csodát aminek elég kedvező az ára és ráadásúl mp3 zenét is lejátszik.Esetleg valaki tud róla valamit? 
Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest