Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
Aktív témák
-
Avicularia
veterán
van egy ilyenem eladó,árához képest nem rossz,az mp3 miatt jó
15K ,féléves ,megkimélt -
Lauro
tag
Na megvettem ezt a csodát.Az igazság az,hogy be kellene szerelni,de azt sem tudom,hogyan álljak neki.Egy Suzuki Ignisem van és mivel magnó nélkül vettem ezért abszolút nincs bekábelezve.Ha nagyvonalakban valaki el tudná mondani,hogy hogyan megy egy ilyen beszerelés azt megköszönném.Egyátalán érdemes így házilag nekiállnom vagy meg se próbáljam?
-
Lauro
tag
Már megrendeltem,de azért kiváncsi vagyok a véleményekre.A neten úgy találtam meg,hogy microstar md 4925 szóval pontosan azt sem tudom,hogy akkor ez most Microstar vagy Micromaxx vagy a kettő együtt.:dd
Itt egy link arról,hogy mit is tud nagyjából:http://shop.mediamarkt.de/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=39155&catalogId=5000&langId=-3&storeId=5000&categoryId=10602 -
Lauro
tag
Na egy utólsó próba aztán feladom.
-
Lauro
tag
Tényleg nem használt még senki ilyen fejegységet?Vagy annyira rossz ,hogy szót sem érdemel?
-
Lauro
tag
Cd-s autórádió vásárlásán gondolkodom és szeretném minnél olcsóbben megúszni.Elég sok helyen láttam mostanában ezt a Micromaxx MD 4925 nevezetű csodát aminek elég kedvező az ára és ráadásúl mp3 zenét is lejátszik.Esetleg valaki tud róla valamit?
Aktív témák
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Anime filmek és sorozatok
- World of Tanks - MMO
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- PowerColor Red Devil RX 9070 XT 16GB GDDR6
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition gamer egér, szép állapotban, 2027-ig garanciával, ajándék egérpad
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest