- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Aktív témák
-
killahdrums
senior tag
Szia!
Nekem pont eladó egy 230W Chieftec tápom!!! (Model No.: SI-C230P2)
[L]http://www.chieftec.com/products/psu/PSIII%20&%20SFX%20PSU.htm[/L]
Kb. 1 hónapig használtam, szal szinte teljesen új! Ha esetleg éredekel írj mélt!
:P
Ja, és nagyon szuper, hangja nulla, és szószerint hideg volt még használtam...
(Csak azért cseréltem le egy 360W Chieftec-re mert beraktam még egy-két dolgot a gépbe, aztán kellett a powa... :)
[Szerkesztve] -
válasz
kamikaze boci #2 üzenetére
Hat, akkor ugy nez ki, hogy beruhazuk egy 230W-os Sirtec mATX tapba.
Majd beszamolok :) -
kamikaze boci
őstag
A csatlakozásai ugyanazok az MATX-es tápoknak mint a ''nagyoknak''.
Felfogatási rendszerük viszont nem. Én eddig kétfélével találkoztam:
-egy ''félbevágott'' ATX-essel (ez a sima ügy, a rögzítései ugyanazok, csak éppen félig nyúlik be a házba)),
-és a másikkal, aminek hossza, magassága, és szélessége is eltér az ATX-től (teljesen más a felfogatása is).
A formfactors.org-on találod a részleteket.
Szerk.: én egy IBM MATX-es (''félbevágott'' típusú) tápot használok az egyik gépemhez. 70 wattos, megy róla egy 700-as cerka, HDD, DVD, egyebek, de egyszer még egy P4/Ti4200-as cuccot is járattam vele kényszerből. Végig nagyon stabil volt, igazi főnyeremény:).
[Szerkesztve] -
Tegnap elbucsuzott tolem a tapom, ezert ujat kell keritenem, es felmerult, hogy mi lenne, ha egy microATX tapot vennek: egy 230W-os boven eleg, mivel jobb a kihasznaltsaga, talan a hatasfoka is jobb (=kevesbe melegszik), ill az amugy eleg zsufolt desktop hazam airflowjan is segit az, hog kisebb a tap.
Vagyis igy laikus kivulallokent teljesen jo otletnek tunik, hogy microATX tapot rakjak a full ATX hazamba, de lehet, hogy vannak csunya, sotetben lapulo reszletek, amikrol nem tudok, pedig kellene. Valaki ki tudna segiteni?
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Revolut
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 25
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest