Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz
zolka78
üzenetére
Kívülről hiába látjátok így, ha anyacég alkalmazottjai úgy állnak hozzá, hogy beveszik a lesz@rom tabit, akkor ez van. Lehet asztalra verni, attól még a termék nem lesz meg, vevőnek kell, le kell újra gyártani. Utána már csak a gyártásra fordított plusz idő elszámolásához kell a fotó...
-
-
hegyimorc
senior tag
válasz
zolka78
üzenetére
"Egyáltalán a 7 éves gyerekek között elég kevesen vannak, akik ennyire komolyan tudnak állni valamihez"
Szerintem meg a 7 éves gyerekek között nagyon sokan vannak akik ennyire komolyan tudják, hogy űrhajósok, traktorosok meg ... akármik lesznek, csak aztán amikor mégsem lesznek azok akkor ezek elfelejtődnek. Akiből mégis az lesz, azzal meg lehet példálózni, hogy lám, ő már akkor is mennyire tudta

-
arn
félisten
válasz
zolka78
üzenetére
o a kivetel, aki 20x annyit tesz le az asztalra...
most hiba is volt a tobbit idekavarni, en nem ra ertettem. orulok, ha vkinek magyarorszagrol indulva sikerul barmit is elerni. az baromi nagy dolog. tobbnyire csak ugy mukodik, hogy akkor hiszik el neki, amikor kiment, es ott azt mondtak, hogy jo.lsd little g weevil, es hosszasan lehetne sorolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP 255 G9 /ryzen 3 5425U/8GB/256GB SSD/Jó akku/Törött kijelző/
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

most hiba is volt a tobbit idekavarni, en nem ra ertettem. orulok, ha vkinek magyarorszagrol indulva sikerul barmit is elerni. az baromi nagy dolog. tobbnyire csak ugy mukodik, hogy akkor hiszik el neki, amikor kiment, es ott azt mondtak, hogy jo.