Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jjeahh
üzenetére
akkor gondolom te vagy az egyik néma többség. fogalmam sincs, hogy mi történt itt középtávon, nem voltam itt. de fogd a képeidet és tedd be, nem hiszem, hogy bárki ilyenért cseszegetett. amikor a nyolcvanadik 5e ft-os manuálban gondolkodtál, biztos kaptál némi oltást, de valljuk be, alapja is volt

és egyébként meg a netes fórumozás tényleg nem való mimózáknak, de ennyit szerintem bárkinek bírnia kell. ha meg valakit tényleg genyáznak, jönnek a modok vagy jövök én és rendet teszünk. az, hogy a társaság inkább technózik, mint képel, nem olyasmit, amit topik-szerkezettel vagy bárhogy változtatni lehet. a durva hangnemen annál inkább, például úgy, hogy nem elhallgatsz és méltatlankodsz, hanem itt maradsz és nem azt a hangnemet használod.
a topikot ti tudjátok megváltoztatni, így, együtt. jó hozzászólásokkal, semmi mással, sértődéssel biztos nem. sőt, sértődéssel a világon semmit sem lehet megváltoztatni.
-
madgie
titán
válasz
jjeahh
üzenetére
"gyakorlatilag személyesen engem is kérdezett privátban pár kezdő mft-s kolléga bizonyos vázakról meg obikról"
Naponta kapok privát üzeneteket itt, FB messengeren keresnek meg emberek, segítségnyújtás és tanácsok miatt. Ez nem hiszem, hogy mérvadó ebben a témában. Egy csomó olyan topikot tudok, nem csak a PH!-n, ahol hiába kérdezel, nem jön rá válasz. De sokszor tudod, miért nem? Mert nem tudják rá a választ. Nekem is van most olyan Lightroom problémám, amivel látszólag senki nem találkozott még. Mások meg egyszerűen úgy állnak hozzá a kérdezés szempontjából is, hogy inkább személyesen keresnek meg valakit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arena Breakout: Infinite
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest