Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
válasz
totálkezdő
üzenetére
Véleményem szerint a 20-asra teljesen felesleges bármilyen napellenző.
Nekem is volt fém, de nem használtam. Igazából nem nagyon van értelme. Eleve jól elvan napaellenző nélkül. Ha pár évente egyszer bevág neki valami, akkor kézzel lehet takargatni, de ahogy visszaemlékszem még erre se nagyon volt szükség. Akkor meg minek növelni egy olyan obi méretét, aminek a pont a kis méret az egyik előnye.
Védelem miatt sincs sok értelme, mert pont a mozgó részbe csavarod. Azaz ha valamihez véletlen hozzáütöd a fém napellenzőt, akkor csak azt éred el, hogy tuti az obi legérzékenyebb része kapja majd az ütést.
-
Schanyee
senior tag
válasz
totálkezdő
üzenetére
Nem tudom ugyanarról a két verzióról beszélünk, nekem volt ebay-ről egy állítható gumi meg egy fém is. Majdnem teljesen mindegy. Ha csak ezen az egy objektíven használod, akkor szerintem a fém jobb, mert kisebb, időt állóbb meg sokkal jobban néz ki. Ha van másik ugyanekkora szűrőmenettel rendelkező objektíved (ami több mint 20mm) akkor jó lehet az állítható gumis is, mert az meg kinyitható hosszabbra és akkor többet árnyékol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Sony ZV-E10 + 16-50mm f/3.5-5.6 PZ OSS, 256gb
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest