Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Marseille199
üzenetére
Sietnem kellett, hogy elérjem a vissza-hajót, így épp csak futtában láttam a boltot; meg különben is, oda benézni is már pénzt kérnek el, nemhogy megtapogatni

Drukkolok, hogy összejöjjön
Ki kell fogni akciós repjegyet, hónapokkal előtte foglalni. Ha az megvan, a többi már nem olyan költséges. Pl. itt most Malajziában is (főleg a szép és rendezett, magas életszínvonalú, de nagyon drága HK és SG után) tegnap a szállodától a tér kb. túloldalán lévő, főleg helyiek által látogatott indiaiban vacsoráztam. Van valami banános pite, Roti pisang, abból nekem 2 volt egy rendes vacsorányi adag pár óra éjszakai gyaloglós városnézésben megéhezve, de így is 2 ringgit volt darabja, összesen 4, ×70 HUF = 280 HUF-ért friss finom meleg vacsi, KL belvárosában
mellé még 2.3 ringgit volt a környező országok helyi itala, a "tejestea" (fekete tea-féleség plusz jó adag zsíros sűrített tej, meg egy kis cukor 2-3 dl-es pohárban) jéggel, ebből a 0.3 a jég felára volt
Szóval a megélhetés itt még olcsóbb is, mint otthon.
Indiában meg gondolom még ennél is olcsóbb.
Cserébe India még kevésbé tiszta hely (pedig itt is vannak ám dolgok, pár helyen fedetlen szennyvíz-csatornák, amik a várost átszelő vízcsatornába ömlenek tisztítatlanul, meg kisutcákban skerázó patkányok, stb), víz csak forralva vagy palackosan, helyiek ott még jobban ki fognak nézni, közlekedés még ennél is rosszabb (pedig már ez se semmi, lámpák, ha vannak, és működnek, csak jelzésértékűek, ugyanúgy, mint a sávok vagy záróvonalak...), közbiztonság, nyelvismeret, stb...
Néhol már ez is elég kalandos, oda én is inkább csak helyi ismerősök segítségével mennék ki, egyedül már lehet, hogy sok lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ki kell fogni akciós repjegyet, hónapokkal előtte foglalni. Ha az megvan, a többi már nem olyan költséges. Pl. itt most Malajziában is (főleg a szép és rendezett, magas életszínvonalú, de nagyon drága HK és SG után) tegnap a szállodától a tér kb. túloldalán lévő, főleg helyiek által látogatott indiaiban vacsoráztam. Van valami banános pite, Roti pisang, abból nekem 2 volt egy rendes vacsorányi adag pár óra éjszakai gyaloglós városnézésben megéhezve, de így is 2 ringgit volt darabja, összesen 4, ×70 HUF = 280 HUF-ért friss finom meleg vacsi, KL belvárosában