Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
válasz
rumos14
üzenetére
Szerintem azok a belinkelt videok mást demosntráltak (mégpedig ugye a legacy 4/3 objketívekkel való af működését)
Egyébként a dpreview konklúzóját ezzel kapcsolatban beidéztem, a lényeg: "Which isn't to say the focus is bad - our first impressions are that the performance is consistent with Canon's EOS 70D, which offers some of the best live view focus of a conventional DSLR. However, for the very best performance, the E-M1 should be used with Micro Four Thirds lenses." Persze nyilván nem meglepő hogy az e-m1 nem a legacy objketívekkel fogja leadni a csúcsteljesítményt.De még egyszer, amiről én beszélek, az nem egyszerűen az AF sebesség, hanem a m43 objektívekkel történő tracking. Az az említett lovas képsorozat pedig szépen demonstrálta ezt a teljesítményt (az amúgy nem is különösebben sebességbajnok 60/2.8-val)
Hát igen, a D4 egyrészt kicsit "overkill" lenne, másrészt az árából kb. fél évig utazgatnék és fotóznék
Viszont a Nikon 1-gyel csak kicsit vicceltem, az első generációt már 100e alatt lehet kapni kitben, másod-gépnek tényleg kezdek rajta (egyre több minden miatt) komolyabban elgondolkozni... (Ráadásul ugye majd még szafarira is vihetem!
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont a Nikon 1-gyel csak kicsit vicceltem, az első generációt már 100e alatt lehet kapni kitben, másod-gépnek tényleg kezdek rajta (egyre több minden miatt) komolyabban elgondolkozni... (Ráadásul ugye majd még
)