Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi
veterán
Volt a kezemben .mf váza, én is hasonló véleményen vagyok.
Most például Ausztriában voltunk, a hegyekben, esőben, jégbarlangban. -20 nem volt, de a kezem azért bőven fázott, nagyon megküzdöttem volna bármi kompakttal, vagy ilyen kis vázzal. A G5 volt épp nálam ilyen helyeken, minden a helyén volt, és nagyon kényelmesen tudtam kezelni. Korábban írtam, hogy love at first sight ez a váz, de ahogy használom, még jobban megszerettem. :-)A képeket még nem volt időm átnézni, de remélem azok is visszaigazolják majd ezt. :-) Amúgy három nap alatt vagy 200-szor cseréltem obit, de lehet, hogy még többször. Ez talán az egyik legnagyobb előnye az m43-nak számomra, hogy bőven elfér két obi stabilan fogva egy kezemben, kényelmesen, gyorsan tudok obit cserélni. DSLR-en ez sokkezes mutatvány mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Oldgames, avagy minden idők legjobb játékai
- Indul a ChatGPT Health
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest