- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- MFM HDD beüzemelése 25 év után
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hány éves a kocsid?
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simia
kezdő
válasz
Wn2tl #120587 üzenetére
Szerintem nem annyira sarkos ez a dolog, mint ahogy írod.
A vallás sokáig összefért a tudománnyal szerintem. Sok hívő tudós él/élt a világban. A tudomány és a vallás ugyanis szerintem különböző kérdésekre ad választ. A tudomány megmondja hogy hogyan működik a világ, a vallás meg arra próbál magyarázatot (vagy sokak szerint inkább mankót adni) hogy miért van a világ, és mi az én helyem benne.
Szerintem egy keresztény közösségben egész jól el lehet éldegélni, a legtöbb keresztény alapértéket magam is vallom (ne lopj, ne ölj, ne kivánd meg a másét stb.), a részletszabályok tekintetében meg finomhangolhat egy demokratikus rendszer.
Ráadásul az amcsi demokrácia is erősen keresztény gyökerű. Ilyen archaikus dolgokat csinálnak mint esküdni a bibliára, meg még a pénzen is ott áll hogy "in god we trust", aztán mégis egész szépen ellavíroztak eddig.
-
Vesa
veterán
válasz
Wn2tl #120587 üzenetére
+1
kovaax
És ez mit bizonyít? Hogy ezernyi random ötletelésből végül a tudomány segítségével, néhány apróság bizonyosságot nyert? Ezzel az erővel felsorolsz véletlenszerűen 100db valamit, és ha ebből kettőt véletlenül eltalálsz mint a lottón, akkor az bizonyítja, hogy Te előre tudtad? Vagy csak azt bizonyítja, hogy így működik a véletlen?[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- ASUS routerek
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1080 Ti 11G GAMING X Bronze Edition
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook Pro Duo 15 OLED! i9-11900H/32GB/RTX 3080/1tb ssd/Dupla Touch Kijelző/4k Oled Kijelző
- Samsung Galaxy S24 ULTRA 12/256 (NEM szolgáltatótól és NEM részletre vásárolt) -BESZÁMÍTOK!-
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest