- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Waterman
aktív tag
Keresőből jutottam ebbe a topicba,amíg elnem küldtem az irományom nemláttam,hogy zárva van.Látnom kellett volna?
-
parandroid
félisten
-
Waterman
aktív tag
A topic címre válaszolva:Visszavásárolja a forgalmazó.
Tavaly vettem SEX-ben házat+tápot(Eurocase Q11,2 év gari).Nyáron kikapcsolgatott a táp,ezért visszavittem a vásárlás helyére.Nagysokára küldtek egy 300W-os Codegen tápot amit én nem vettem át.
ad1.)Nem Codegen tápot adtam le gariztatni.
ad2.)Nem 300W-os volt a táp hanem 350W-os.
ad3.)Az eredeti tápnak volt egy spéci csatija ami a ház LCD kijelzőjét látja el árammal,a Codegenen nem volt ilyen.
Telt mult az idő,volt olyan verzió is amikor azt mondták,hogy lehet,hogy a házat is kifogják cserélni.(nem értem miért,a háznak semmi baja.)
Minap hívtak az üzletből,hogy a nagyker nemtud ilyen házat és tápot beszerezni ezért visszavásárolják tőlem, a számlán szereplő áron.
Voltak kérdéseim.
Matricával mi legyen?(vegyem le és majd ragasszam rá arra a házra amit ehelyett fogok venni.)
Már elszámoltam sőt vissza is kaptam az adóvisszarérítést.(Azt mondták ezzel ne foglalkozzak)
Az se baj ha máshol vásárolok a ház helyett másikat,akkor simán ideadják a pénzt.
Nekem ez nagyon fura,franc se gondolta volna az elején,hogy mindent ki kell majd szerelnem a házból,mert ez lesz a vége. -
tildy
nagyúr
-
hungeek
senior tag
-
up
senior tag
-
Den
veterán
-
mzprox
aktív tag
Nekem viszont rakoncántlankodik a sulinetes Dell Axim pda-m, amire jó esetben is csak cseregarancia van... A hibája egyébként olyan, hogy kb fél-egy óránként jelentkezik pár másodpercre és nem is súlyos csak a dpad-on beragad egy irány egy időre, de engem idegesít és nem ezért fizettem annyi pénzt. A gari intézése mindenesetre érdekes lesz.
-
tildy
nagyúr
NA épp pakolnám el, na mondom na mégegy próba (tegnap kb 10* dugdostam össze vissza, shogy nem ment...)És SZÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLL!
yippi. -
tildy
nagyúr
-
Som@
őstag
Nem is beszélve arról, hogy még év vége előtt mindenhol bolonfokháza van.

Ilyenkor mindenki sokkal ingerültebb, főleg az eladók. Szóval nem is biztos, hogy pozitívan állnának a dologhoz.
Bár jobban belegondolva, ünnepek után pedig mindenki viszi vissza (különböző indokokkal) az ajándékba kapott cuccot.
-
tildy
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
Van egy ötletem.Szilveszterig legyél meg mélynyomó nélkül,majd negyedikén fáradj be széles vigyorral az arcodon garis cserére a megfelelő boltba..Így a számla is oké,meg ki is lesz cserélve.A karácsony meghitt hangulatát meg ki akarja holmi döngő basszussal agyonütni?

-
Som@
őstag
-
tildy
nagyúr
-
Som@
őstag
Majd nyitok egy, kifejezetten sulinetes cuccoknak fenntartott raktárat. Jó pénzért ott őrizheti mindenki a selejt cumóját.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Véleményem szerint nem lesz új számla. Miért is lenne? Sima alkatrész esetén sincsen. Csak a garanciapapírba vezetik be a javítást. Csere esetén adhatnak új számlát (
). Ekkor viszont a régit ugye nem veszik el. Így ha ahhoz hozzáfűzöd az újat, plusz a garipapírt, akkor elvileg jó.
De van egy olyan sanda gyanúm, hogy erre még nincsen semmilyen eljárás kidolgozva a programban. Még nagyon az elején jár...
-
rdi
veterán
Jó, de a kérdést úgy is fel lehet tenni, hogy mi van aha már nem garis az alkatrész,a sulinetes és elromlik. Akkor is öt évig tartogatni kell, vagy van lehetőség selejtezni?
-
lesaux
veterán
-
dain
tag
sztem egyértelműen a számla számít, mert a garanciához nem fognak újat kiállítani, csak cserélik/javítják a hangfalat és pecsételnek a garancialevélben
-
fokukac
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
csudri
őstag
-
tildy
nagyúr
Cirka egy hete vásárolt hagfalam
mélynyomjója bemondta az unalmast.Matrica már rajta, stb, esélyem sincs, hogy még az idén csere legyen belőle.Na ilyenkor mi van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Oakley topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bluetooth hangszórók
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Bundle topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370 i7 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 4GB Rampage SHIVA Thermaltake 600W
- Samsung Galaxy Z Flip 7 256 GB Kék Használt állapot 12 GB RAM 6 hónap garancia
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- Realme 12x 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
). Ekkor viszont a régit ugye nem veszik el. Így ha ahhoz hozzáfűzöd az újat, plusz a garipapírt, akkor elvileg jó.

mélynyomjója bemondta az unalmast.Matrica már rajta, stb, esélyem sincs, hogy még az idén csere legyen belőle.Na ilyenkor mi van?