Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Legközelebb használd a keresőt mielőtt új topikot nyitsz!
-
cinikus
csendes tag
Üdv. Szóval adott egy Asus A8R-MVP alaplapos, 4gb memóriás, AMD Athlon 64 x2 4400+ (2,21Ghz) processzoros és egy Sapphire Radeon HD6670 GDDR3 2Gb videókártyás kis gépezet. Mikor megvásároltam tökéletesen működött, de kb 6 hónapra rá meghalt benne egy memória és egy Hdd egyszerre. Kicseréltem a memóriát viszont hdd-t nem raktam bele másikat. Mikor megvásároltam akkor még egy League of Legends nevű adott játék tökéletesen működött rajta. És amikor ez a probléma bejött akkor egyszerűen lelassult. Akadt, lassú volt. Akár mit csinálok a gépen minden akad. Mi lehet a problémám?
Példa.: Az fps számom a játékban volt hogy 120 volt. De amikor elromlott a gépezet akkor maximum 30.
Képek a mostani HDD ről!

A tápegység egy CHIEFTEC GPS-550AB A
Amiket tönkre tett azok pedig:
Hitachi HDS721616PLAT80
És 1 db 1gb os Corsair memória.
(Ezeket a perifériákat már vagy fél éve tette tönkre.)
A videókártyámat mindig a kapott telepítő lemezről telepítem.
Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Diablo IV
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- GAMER PC Ryzen 5 5500 + RX 6600 XT GARANCIÁS ALKATRÉSZEK / AZONNAL VIHETŐ
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- Gamer szgép eladó, 4k, 1440p játékokra részben garis!
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Példa.: Az fps számom a játékban volt hogy 120 volt. De amikor elromlott a gépezet akkor maximum 30.