Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Aktív témák
-
erdoke
titán
Apró hozzáfűznivaló: a bika f@sza azért kiemelten jó alapanyag a bikacsök (itt a névtől eltekintve általános püfölő alkalmatosságot érteni) készítéséhez, mert van benne 1 olyan anatómiai képződmény, amit a tudomány Os penis néven ismer. Magyarul csont van benne, azaz akkor is kemény, amikor döglött.
Most irigykedtek, mi? :DDD -
Nimrod
addikt
Bikacsökrpl akkor hallottam először (és utoljára, leszámítva jelen topicot), amikor még a Revenge on Policcal jáccottam :DDD
-
twollah
nagyúr
Írtam a témában állítólag otthon levőnek egy levelet amit pár sorral lentebb meg is osztok a fórum közönségével.
Kedves subbacultcha!
Egy hatalmas kérdéssel fordulok hozzád.
Olvastam, hogy többször beígérted egyes embereknek a faszkorbácsot.
Felkeltette az érdeklődésem ez a faszkorbács.
Felvilágosítanál róla, hogy milyen szerszám ez, és hol lehet
hozzájutni, illetve a gyakorlati alkalmazásáról is adhatnál pár
tippet, mert én úgy gondolom, hogy kellő tapasztalattal rendelkezel a
használatával kapcsolatban ha be szoktad ígérni egyes embereknek mint
bűntetést.
Várom a válaszod, maradok tisztelettel:
!!!
` _ _ '
- (.X.) -
_______ooO__(_)__Ooo_______
A GuY CaLLeD [{RaVeN}]
oF
ZeRoToLeRaNCe
.xXXXXx.
XXX XXX
XX Oo XX
`(__._)'
Kíváncsian várom a fejleményeket faszkorbács ügyben a bennfentestől.
Amint érkezik a levél megosztom a választ a tudásra szomjazó fórumozó társaimmal. -
Tompo
aktív tag
Twollah: hogy neked reggel mik jutnak az eszedbe! :DD Dőltem a röhögéstől, DE szerintem hivj fel egy szexvonalat (lehetőleg szado-mazó fajtát) és ott biztos megfelelő választ kaphatsz!
De szvsz a fórumozók összedobnak neked egy Dominára valót, és akkor élőben is kipróbálhatod, és utána be tudsz nekünk számolni róla! :DD -
rog
addikt
jaj ne benazzatok mar annyit! :))
-
klumbik
tag
úgy rémlik mintha már összfutottam volna régebben ezzel szóval, persze nem a perverz pingvin súgta a fülembe
régen a csendőrség használta a bikacsököt. nem lehet, hogy vmi régi nagyszabású bikacsökös-csendőrségi bevetés fedőneve eredetileg? -
twollah
nagyúr
No mindegy, úgylátszik hülyén fogok meghalni.
-
Ketama
aktív tag
A fórum keresője csak ebben a topikban találta meg a keresendő szót.... Szóval melyik másik topikban van benne még? :) Nyugodtan bevallhatod, hogy ide jarsz kielégíteni a perverz fantáziádat! :DDD
-
SYZYGY
tag
Há nem találtam ! De voltak érdekes cuccok! (viszont nem offolhatom szét egy Godlike faszkorbácsos topicját :)) ) De mondd Twolah, mien mondatban találkoztál a fentemlített szóösszetétellel? Hátha meg lehetne fejteni, az értelmét?! (mert AZ biztos van neki)
-
twollah
nagyúr
A másik eshetőség, hogy kellő méretű szerszám esetén korbácsolni lehet a hímtaggal, innét is jöhet a faszkorbács elnevezés.
Azonban a fasszal történő korbácsolás esetén a bűntetés komolyságát a bűntetendő nem biztos, hogy komolyan veszi, magyarul röhejes helyzet állhat elő. -
Ketama
aktív tag
Ismét egy magas szintű topik....
-
twollah
nagyúr
Vagy ne adj isten a topicban szereplő szerszám szavának az első tagjával?
-
KovacsUr
addikt
Idéznék a Pallas lexikonból:
A bikának meg az ökörnek hímvesszőjéből botot készítenek és enyvet főznek. A vesszők készítésének több módja van. Vagy horoggal felakasztják, alul meg sulyokkal megterhelve kinyujtják, míg meg nem száradt; vagy pedig vas- illetőleg nádpálcát dugnak rajta keresztül s helyenkint zsinórral lekötözik; ha kiszáradt, akkor a zsinórt elvágják s így gumós botot nyernek, melynek bikacsök a neve.
Au. -
twollah
nagyúr
Valakit korbácsoltak már meg a topicban szereplő szerszámmal?
-
renegade
aktív tag
nemnem, jól mondta. a bikacsök az nem perverz, a bika vagy hasonló állat bőréből sodorva készítik (vagy a farkából (a hátsóból!!), ebben most nem vagyok egészen biztos), és kb úgy néz ki mint egy lovaglópálca, csak rövidebb. Szal tényleg a 'viperához' hasonlít, funkciójában is... mivel nagyon nagyot és főként fájdalmasat lehet vele ütni.
-
twollah
nagyúr
Valaki hozzáértő faszkorbács (működik a beépített káromkodás szűrő script?) ügyben?
------
Fejezd már be, na... Ezt meghagyom, hogy csodálhasd, de elég legyen — KovacsUr -
klumbik
tag
bikacsök?
-
jojojo
senior tag
:)) hát elég piszkos a fantáziám ezért nem is merem leirni én mire gondolok:D
-
twollah
nagyúr
Pár topicben felmerült az a szó, hogy f*szkorbács.
És nem tudom mi az.
Valaki felvilágosítana 27 éves létemre, hogy mit is jelent ez a szó?
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest