- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
rogers
aktív tag
Üdv,
Csak egy update: a hétvégén az összes feltöltött rész kikerült, beleértve az ''extrákat'' is. Sajnos a 200-as (valószínűleg az ''újabb'') sorozat annyira már nem jó, mint a korábbiak.
Az így készült film tök érdekes lenne, ha tudnék olaszul. Feliratot nem sikerült elővarázsolni, lehet nincs is...? -
rogers
aktív tag
Oh, király
jó sok rész, nem is számítottam rá.
Hétvégén nem voltam nagyon netközelben, úgyhogy a 147-ig bezárólag csak ma este lesz kint... remélem senki sem szendved menőmanó elvonási tünetekben...
Tartalom: szerintem is olaszul beszél a manó, gőzöm sincs, hogy mit mond, de eddig azt hittem nem is nagyon releváns... talán kéne szerezni feliratos verziót, mert az is vicces amit mond? -
ngabor2
nagyúr
A feltöltő szerint kb. 100 rész van összesen. Tehát van még kb. ennyi.
Írtam neki, hogy tudjon róla, mondta, hogy semmi gond, de gyorsabban nem tudja ő se tenni kifele. Nem baj, tovább fog tartani.
Ugye jól tudom, hogy olasz a rajzoló, és a manó is olaszul beszél? Ha igen, van itt valaki, aki le tudná fordítani, hogy az utolsó részeknél mit mond, mikor jön fel a lépcsőn? -
ngabor2
nagyúr
Felkúszott egy igen ''érdekes'' rész is, egy extra. Valami miatt a feltöltő az XXX kategóriába tette
-
fokukac
nagyúr
azért nem működik, mert a windows egy külön layer-re rakja a videót, és az nem látszik a screenshot-on. valahogy ki lehet kapcoslni a videókártya beállíásai között.
egyébként én virtualdub-bal szoktam screenshot-ot csinálni,
ez egy videószerkesztő, megnyitod vele a file-t, oda tekersz, ami kell neked, és símán printscreen. -
ngabor2
nagyúr
Bsplayer. Én is azzal csináltam. Asszem P-vel lehet lementeni, de már rég csináltam.
MPlayerrel is lehet, csak egy kicsit macerásabb.
Mod: az elején valahol van egy olyan, amit a 141. résznek ír. Most hirtelen nem tudom megmondani a file nevét. Azt légyszíves szedd ki, megy a rendes 141-es mindjárt.
[Szerkesztve] -
rogers
aktív tag
Szuper, este ki is rakom az új jövevényeket.
Egyenlőre a website statisztikájából nem igazán látom úgy, hogy sokan töltögetnék dehát majd idővel
Egy off-topic jellegű kérdés: ha valaki esetleg tudna ajánlani vmi olyan progit amivel videofileokból lehet képkockát kiszedni... A sima screenshot ugyebár nem műxik, mivel én mindig csak egy fekete négyzetet kapok eredményül a kép helyén... Gondolom vagy vmi védelem vagy a videolejátszás technikai megoldása miatt... -
ngabor2
nagyúr
Újabb 2 rész felment. Hamarosan lesz egy olyan, ami már elvileg fenn van, csak nem tudom, hogy melyik
Valaki, akinek több lelki ereje lesz, szűrje ki, jelentse be, és akkor elég lesz az egyiket megtartani.
-
rogers
aktív tag
Web frissitve. fent van minden a 138-as epizódig.
amúgy a 130-138 közöttiek nagyon királyok
menomano.szentmiklosi.com
jobb klikk és ''save as...''
padubadu... -
duracell89
senior tag
Köszönöm.
-
rogers
aktív tag
Fentvannak az epizódok:
http://menomano.szentmiklosi.com/
jobb-klikk és download...
hajrá -
Loretto
veterán
Ez a topic zárható, kérem itt folytassátok
Bővebben: link
-
rogers
aktív tag
-
rogers
aktív tag
Hali,
Régi topik, de mindig aktuális
Nekem van kábé 40GB tárhelyem szóval felsetupolom aztán lehet felnyomni a cuccost.
Jelezzen már e-mailben aki akar felrakni hogy átküldjem a pass-t meg miegyebek.
Ha fent van legalább pár epizód akkor bepublikálom a linket aztán lehet szedni
ciao -
Totyi
őstag
Sziasztok.Dc-n van kb 30 rész,én is onnan szedtem.Darabja 25 és 40 mega között van.Gyermekkorom egyik kedvenc meséje!!!Irány a dc!
-
ngabor2
nagyúr
Először is: látom, jó régi topik, de felhozom.
Másodszor: ha valaki tud min. 1 GB-os tárhelyet (vagy többet, mert lesz vagy 4-5GB), akkor feltolok egy jó adagot -
kovacsson
tag
lécci valaki küldjön nekem egy linket, ha valahol elérhető!
-
bUnKo
csendes tag
nekemis má a kis vonalemberkét nekemismá
-
Szőrös
veterán
Vazz. Hogy lehet kiszedni Wincommanderből az FTP kapcsolat jelszavát ?
megvan a hely ahonnét leszedtem menőmanót , de a passwordöt mér nemtom mer eccer beírtam oszt hali csak a szép kis csillagok vannak. az megvan , hogy a wcx.ini ben benne van de hexasan vagy hogy a pics@ban kódolva. -
-boyscout-
tag
üdv manó rajongók
most, hogy a bótom korlátja lejárt, engem is érdekelne vmi cím a krétaemberke kalandjai ügyében. már ha nem túl nagy kérés. -
Panther
HÁZIGAZDA
akkor nem lesz menő manóm úgy tűnik...
-
Panther
HÁZIGAZDA
Lehet ezt még szedni valahonnan?
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hahó
-
Pé
senior tag
...Hol tart a dolog ? ÉNISAKAROK OJJJJANT !!! Nekem van 3 rész, amiket rendelkezésre bírok bocsájtani.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nekem is letöltési címet léégyszi...!
(ftp://24.156.126.67 nálam most nem müxik - talán már változott az IP, ha otthoni gép) -
Jozsué
tag
Mi van Béla?Kő a Menő Manó
-
sequator
senior tag
rox: mél megy
Mazlee: az enyém 21es porton megy, asszem neked már küldtem mélt
Sautia -
Mazlee
aktív tag
hi!!!
tudna valaki olyan ftp-t ami 21-es portra megy?
sajna idebent a gyárban csak olyat tudok elérni -
Rox
tag
Sequator, email-t küldenél pls?
-
PrinczA
őstag
Hurrá-Hurrá nekem már megvan !!!
És érdekes az MPlayernek meg codec sem kell -
rogers
aktív tag
Jaja, persze maradhat holnapig, no problem. 10es userlimit van fent, úgyis olyan kevés a sávszélesség, hogy többnek sztem nincs értelme.
Elég nagyok a fileok, vhogy az AVI nem túl erős tömörítésben, szerintem ez MPEG2be átkódolva tizedannyi sem lenne... Lehet, majd megpróbálkozom egy részt átkonvertálni...
Ja és persze ezúton én is köszönöm mindenkinek aki végül is segített a közzétételben. -
j.bravo
addikt
-
rogers
aktív tag
Ha még vkinek kell esetleg ma és máshonnan nem tudja leszedni:
FTP:
24.156.126.67
user: menomano
password: prohardver
Nem kell nagy sávszélességre számítani, az otthoni gépem. -
sequator
senior tag
na mára át megyek Offlineba, emilekre legközelebb holnap reggel tudok válaszolni, addig legyetek türelemmel.
Sautia -
rogers
aktív tag
Ha esetleg nem találná vki a codecet ami a lejátszáshoz kell:
http://www.divx.com/divx/
megtalálja. Jelenleg én is kínlódom lefele a cuccost, ha lent van akkor megosztom én az ''anyagot'', FTPvel is meg BitTorrent-el is ha be bírom állítani... -
Szőrös
veterán
Hmmmhmmm ez a dolog engemet is érdekelne. Honnét is lehet leszedni ? Tud vki 1 linket dobni ? Plíííííz mél !
-
Rox
tag
Én is kérnék mailt.
(Na, most majd napokig írkálhatod a a maileket...)
-
sequator
senior tag
ja és ami a mélből kimaradt: az Upload könyvtárban van
Sautia -
Agyasima
őstag
mélt kűttem
-
sequator
senior tag
válasz
GeorgeTerror #81 üzenetére
nem jött még meg a méled, de elküldtem az adatlapodon szereplő címre
Sautia -
sequator
senior tag
na fenn vann nálam is, akinek kell dobjon egy mélt, a válaszban megírom az FTP címet, user/pass párost
UI: a nevem nem Sautia, hanem sequator, a sautia az köszönés
Sautia -
rogers
aktív tag
válasz
hogyishívnak? #70 üzenetére
hogyishívnak: a pesszimista gondolkodásról annyit, hogy sztem előbb nézd meg a #55-ös hozzászólást... Sztem nem érdemes védeni azt, aki nem érdemli meg.
-
rezlabos
csendes tag
ha van meg ra igeny egy 100mbps mirrort en is fel tudok ajanlani.
ha kell dobjon vki egy mailt es megbeszeljuk. -
j.bravo
addikt
Igaza van mindenkinek, nekünk is, akik kiéhezve várjuk a Menő Manót, de azoknak is, akik türelemre intenek.
Akik felajánloptták, hogy elérhetővé teszik, nem ígérték időre stb., és különben is, ha jól beszólunk nekik, megsértjük őket, attól nem lesz előbb MenőManó videó, hanem esetleg nem lesz.
Szóval kedves fórumtársak, akik a tárhely gondját felvállalták, léééééccciii
adjatok címet/linket, vagy mondjátok meg, meddig legyünk türelemmel! -
Agyzuzo
addikt
Ne csináljátok má'! Holnap érettségi, utána én Menő Manót akartam nézni!
Linket akarok! Lin-ket aka-rok! -
rogers
aktív tag
Megmondom őszintén, kicsit csalódott vagyok az itteni fórumozók erkölcsi tartását illetően. Persze mint mindig, most sem általánosságban, hanem azokéban akik sajátságosan állnak hozzá az infok megosztásához.
Lustaság? Nemtörődömség? Önzés? Irigység? Nem tudom mi lehet az indíték, de tény, hogy elvileg már két napja lehet letölteni VALAHONNAN a hozzászólások szerint, mégis b+ik vki idevésni a linket...
Elszomorító, mást nem is mondhatok... Dehát ezek is ''mi'' vagyunk. Sajnos. -
hogyishívnak?
aktív tag
Ismét érdeklődnék a hozzáférhetőség felöl...
-
Én csak írtam volna...
- These recipients of your message have been processed by the mail server:
nl005@hszk.bme.hu; Action: Failed; Status: 5.3.0 (other or undefined mail system status)
Remote MTA ural2.hszk.bme.hu: network error
- SMTP protocol diagnostic: 550 5.0.0 Access denied
nem tudom hogy mi a gáz... -
747
senior tag
DVD sorozat:
release dates:
La Linea UNO 15.august 2003
La Linea DUE 15.oktober 2003
La Linea TRE 14.november 2003 -
hogyishívnak?
aktív tag
Érdeklődnék van-e már letöltés lehetőség? Esteleg más megoldás? CD-re írva is érdekelne. Köszi mindenkinek előre is a segítséget!
-
lanyoo
tag
Ja és lehet kérni mást is, amit itt nállunkfelé nem lehet megszerezni, az még nem is létezik
l. -
lanyoo
tag
Polesznél már fent vannak a filmek, Sautia még nem reagált.
Gergőke: írok mindjárt mailt.
lanyoo -
rogers
aktív tag
Halihó.
Van egy jó meg egy rossz hírem.
A jó az, hogy részemről leszervezhető lenne ez a CD dolog, a rossz az, hogy nálam még nincs CD. Amikor lanyoo írta, hogy részéről rendben van a CDre írás is, én dobtam neki mailt, hogy hajrá. Erre azt írta vissza, hogy részéről előszőr inkább vmi tárhelyre feltétellel próbálkozik a felajánlókkal közreműködve. Azóta részéről semmi hír, én azt hittem, hogy sínen van a dolog.
Ha mégsincs akkor gáz van. Nem adott ő se elérhetőséget, csak a mailcíme van meg.
Szóval most nem tudom mi legyen, van egy olyan érzésem, hogy mindenki vár valaki másra...
Megpróbálok én is vmit lépni az előmozdítás érdekében, ti is cselekedjetek ennek szellemében... -
Rogers!
Ment neked mail. Ez lenne a menete:
1., Telefonon megbeszéljük a találkozót.
2., Találkozunk, te odaadod CD-n a cuccost (kapsz helyette egy üres lemezt).
3., Feltöltöm a saját szerveremre. (Axelero Adatpark 100Mbit)
4., Szerkesztek hozzá valami lynx optimalizált oldalt.
5., Emberek ellátogatnak az oldalra és letöltik a cuccot.
Remélem ez minden rajongónak megfelel. -
rogers
aktív tag
-
j.bravo
addikt
Mégis felraktam, de hogy is műxik? Na de biztos megmondjátok majd jól
)
Menőmanó forever! -
rogers
aktív tag
Igen, igen minden bizonnyal igazad van, nem gondoltam át, hiszen vhogy a BitTorrent ''fennhatósága'' alá kell terelni a fileokat. Ha jól gondolom ez alól úgy lehet csak kimenekülni, ha a tárhelyet biztosító szerverről eleve a BitTorrent publikálná az anyagot?
Bár igazából így vagy úgy de hétvégén csak lejön...
Próbálkozom... -
Panther
HÁZIGAZDA
Szerintem egy 10 ill. 100 MBites kapcsolat mindenkinek elég kell legyen
Max nem fél perc alatt jön le mindenkinek
De ha nem akkor menjen a DC! Matrix, Koli, Independence HUBokon vagyok, Tejszin keddig leállt -
lanyoo
tag
Sautia/Polesz!
Olvassatok mailt, mert lassan elhúzok piázni, és akkor nem lesz holnapra szórakozás
lanyoo -
rogers
aktív tag
Hát ez nagyon király.
Előre is köszi mindenkinek aki segít hozzáférhetővé tenni cuccost. 2.5 óra tömény Menő Manó
Nem csattant rá senki túlzottan a BitTorrent fájlmegosztós ötletre, pedig érdemes lenne megfontolni, mivel ahogy látom elég nagy az érdeklődés a cucc iránt. Ha jól értem a leírását akkor ez a progi tudja azt, hogy már azelőtt, mielőtt valaki teljesen letöltötte volna a fileokat, a megérkezett ''darabokat'' máris disztributálja a többiek felé. Ilyen módon a letöltési kapacitás megsokszorozódik... -
KovacsUr
addikt
Ha valakit érdekel... Lesz Menő Manó DVD sorozat (3 darab), az első megjelenése állítólag augusztusban várható.
http://www.cinesoundz.com/ -
lanyoo
tag
Sautia!
Kezdeném a töltést. Végül 30 rész lett, mert volt köztük több azonos különböző néven. Kb 900 MB és együtt úgy 2,5 óra lehet
Gergőke! Nagy Láma vagyok, de a mirrort meg tudod úgy csinálni, hogy ne derüljön ki eredetileg honnan van a forrás?
lanyoo -
Troll
tag
Én is kérek, köszönök szépet!
-
rogers
aktív tag
Mint a topic alapítója én is szeretnék csatlakozni azokhoz akik áhítozzák a linket. Hogy mégnagyobb konstruktivitásról tegyek tanubizonyságot, még felvetem azt is, hogy amint elkezd szivárogni az adat akkor egymás között egy filemegosztó progival nagyot lendíthetnénk a gyorsaságon és hatékonyságon.
Én egyet ismerek bár nem nagyon használtam: http://bitconjurer.org/BitTorrent/download.html
Azt írják ez nagyon meg tudja dobni az átvitelt és ráadásul mindél többen töltenek egy filet annál gyorsabb a rendszer.... -
G@ben
addikt
Nekem is, nekem is bitte schön!!! Én is szeretnék linket kapni meg ilyenek! Ezer köszönet und so weiter érte.
-
Mario
tag
Mármint valami magyar hanghoz hasonlót adott ki.
-
Mario
tag
És HOFI GÉZA volt a magyar hangja
-
bizi990
senior tag
nekem is lécci-lécci!
bizi -
guess.who
senior tag
Régebben a lalinea.uw.hu címen volt fent jópár rész, de az UltraWeb újraindulásakor legyalulták az oldalt sajnos...
Egyébként Oswaldo Cavandoli rajzolta, és mint fentebb is látszik, La Linea volt a címe -szerintem keresővel próbálkozhattok, bár elég kicsi az esély...
Sok sikert! -
Mario
tag
Még én se kaptam linket hozzá !
(Pedig már kértem)
-
nap
addikt
Reg volt ilyen egyetertes barmelyik topicot nezzuk.
Majd, szoljon akinek megvan. -
PaladiN
aktív tag
Nekemi is kellene a link, ha vki megdobna vele
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nekem is küldje majd valaki tovább e linket lécci...
-
Bari
Modder
Hali
A EMnő Manó engem is érdekelne
Ezer köszi -
sequator
senior tag
bocsesz, kicsit elbénáztam, és most lanyoo elment melózni, így csak estére tudja feltenni ftpre
Sautia -
jeges
senior tag
Nekem se jött méél
-
Agyasima
őstag
válasz
hogyishívnak? #13 üzenetére
Majd nekem is mélezzetek 1 linkást.
OFF
divot most bajban lesz, hogy lecserélje-e az aláírását, ''agyasima válasza hogyishívnak? üzenetére''re
ON -
lanyoo
tag
Válaszoltam mindenkinek, hétvégén már nézhetitek
l. -
Agyzuzo
addikt
Ebből én se szeretném kimaradni!
Ha megvan a link nekem is plííííz!!!
-
jeges
senior tag
Skacok, plíííííz, én is kérek linket (akár mailben), ha fel lett töltve!
-
Mario
tag
Sziasztok
Szeretnék majd egy mailt kapni, hogy honnan lehet letölteni. Plz !
Köszönettel -
rogers
aktív tag
Az ''Elveszett Világok'' topikon felbuzdulva tenném közzé kérdésemet, mivel onnan ezzel teljesen jogosan kiutáltak. (Hiába no, itt kultúra van, nem szabad szétOFFolni a topicokat...
)
Szóval tud valaki felhomályosítani, hogy a TV klasszikus Menő Manó sorozat epizódjai hol szerezhetőek meg akár digizve is? Sokfelé nézelődtem már, keresőprogikkal is próbálkoztam eredmény nélkül...
Akinek esetleg nem rémlik, ez az a rajzfilm amiben egy ''vonalemberke'' van, mindig történik vele vmi, egy kéz ''szól közbe'' mindig és rajzolja elő a helyzeteket. A háttér szine pedig aszerint változik, hogy milyen a hangulata a manónak... Padubadu...
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- BestBuy topik
- Fujifilm X
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Honda topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged