Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbobusa
senior tag
sziasztok!
2,5 hónapos, t-mobile-os kék karcmentes galaxy s3 16gigás mennyiért adható el? 120k-t kérnék érte, mennyire kézenfekvő ez?
-
turbobusa
senior tag
válasz tolts.hu #3089 üzenetére
iPhone 5-n gondolkodtam, viszont a 3,5-es 3gs után elsőre nagy volt a 4,8-as kijelző, de most már teljesen hozzászoktam és nem szívesen mennék 4,3 alá, viszont a 4 az 3,5-től 1cm-vel nagyobb csak kb. Ez az ami bosszant nagyon az ötösnél, annak ellenére nem rossz telefon, de lehet a zártságoktól agybajt kapnék, bár régebb se voltak olyan nagy gondjaim, mindig a fájlkezelésre panaszkodtam mobilon...
-
turbobusa
senior tag
S3-t lenne értelme iPhone 5-re cserélni?
-
turbobusa
senior tag
105e-ért elviszik vajon az S3-t? Kék, 2,5 hónapos, 16gigás, t-s és hibátlan karcmentes 24 hó garival még...
-
turbobusa
senior tag
válasz tolts.hu #3109 üzenetére
Ezért nem akarom igazság szerint eladni, mert szerintem még mindig az egyik legjobb mobil és azért akkorát nem esett az ára hirtelen, 130k-ról 90-re. 110k alatt nem adnám el, mert nem akarom elkótyavetyélni az árát.
Gondolkodok most az ötös iphone-on, azt mondják jó nagyon, egy-két dolog hiányozna a samuból, de nagyjából egálban vannak. -
turbobusa
senior tag
Hali!
110k-ért érdemes kiszállni egy karcmentes, t-s, 16 gigás s lassan 3 hónapos s3-ból?
-
turbobusa
senior tag
válasz tolts.hu #3148 üzenetére
i5 annyira nem jött be nekem, nagyon szokatlan volt a kisebb kijelző, de lehet páróra után át tudnék állni rá.
Hiába jó az S3, ha megvárnám a következő mobilt, ami jövőre jön akkor már ilyen 80k-t alig kapok érte, ami azért vicces lenne. Egyedül a szinkronizálás terén róhatók fel hiányosságok az ios-nél szerintem, amit meg lehet szokni. Most Bt-t kb használok haverral párszor, sokszor még szopás is van a párosítással...
Az a gond visszatérve az ötösre, hogy akkora lopásgátlót tettek T-be rá, hogy nem tudod kézbe fogni kb.
Ha más lesz akkor az csak a fentebb említett, wp-be nem látok még semmi potenciált, nagy számomra a lumia, csúnya s ocsmány... -
turbobusa
senior tag
-
turbobusa
senior tag
Hali!
Régebb, pár hete talán írtam, hogy eladnám az lassan 3 hónapos karcmentes, t-s, 16-os S3-amat. 100k-ért vinnék el, jónak mondható az ajánlat? Szerintem jövőre jönnek az új modellek, meg az áresés miatt közeli értékre fog csökkenni. Jó telefon, mert nagyon szeretem, de az ára miatt most szállnék ki belőle csak tudnám érdemes-e így?
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
6 hónapos T-s kék 16gigás S3 mennyit érne? Karcmentes, sehol semmiféle sérülés, leejtve nem volt.
Szeretem a mobilt, de baromira nem tartja az árát azért akarok megválni tőle.
22 hó garancia van rá még kb. -
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Megfordult a fejemben a jelenlegi S3-as mobilom leváltom egy lte-sre vagy szimplán visszavonulok picit ebből a kategóriából...
Így hát, kíváncsi lennék rá, mennyiért lehetne eladni egy T-s, 16-os, kék, hibamentes, valamint 15hó garanciával megáldott S3-at?Üdv.
-
turbobusa
senior tag
Helló!
Haverom S3 Lte típusú mobilját eladná, nincs egy hónapos, T-s, kék, 16-os és semmi baja nincsen.
Bontatlanok a tartozékok, dominóban vette, így nincs rá semmiféle hűség.
80k-ért el tudná adni? -
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Kíváncsi lennék rá, mennyiért lehetne eladni egy kék, t-s, 16gb-os, s3-at?
Több, mint egy év garancia van rá még és hibátlan állapotú, semmi baja nincsen.Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
válasz Wiz Khalifa #4233 üzenetére
26 hó a kiterjesztett garancia, tavaly lett októberben véve. Most már kíváncsivá tettél
[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni egy Samsung Galaxy S3 beárazásával kapcsolatosan.
Amit a telefonról tudni lehet:
T-mobile függő
14 hó garancia
kék
16gb-os
karcmentesÜdv.
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Mennyivel ér kevesebbet egy iPhone, ami gevey sim-el független?
16gb-os nagyon szép állapotú 4s lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
A topic ármesterei:
McNamara
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik