Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
Nagyon fincsi az LX7-es is, bár Én olyan áron nem találtam amit írtál(és talán nem is rendelnék kintről), de nekem olyan gép kell amit víz alá tudok vinni. A Canon 65 ezerért adja a WD-DC48-as búvártokot G15-höz, míg a linkelt Panához csak más gyártók tokjai érhetőek el (125- 220e ft értékben).
Víz alatt sokat videózok, emiatt van dilemmám, mert videóban a G15 nem túl erős (1080 24p a max) bár a 'super slow' effektje tetszik. -
elfender
csendes tag
Nikont nem ajánlom, nagyon szűk a beállítása, túl sok mindent lekorlátoz. Csalódtam a P520-ban..
:-) Gyönyörű (szín hű) képeket készít.
:-) Szép a panoráma
:-( Videóban nem lehet csak néhány állóképet készítenem.
:-( Nagyon korlátozza a beállításokat.Nokia N8 (xenon), Sony HX9V, Sony HX400V. <> Kingston SSDNow 300V 120 Gb -=Elfi=-
-
Hulot
tag
Közben megtaláltam, ha másnak is kell lecsavarás, majd annak a helyére tehető.
-
sideburns
aktív tag
"LF1-et javaslom, van WiFi, NFC, EVF."
Hát ezek aztán pont nagyon fontosak a képminőség szempontjából.
Az, hogy a fényereje az objektívnek f2.0-5.9, szemben az LX7 f1.4-2.3 objektívjével, az már esetleg.Ha kell a kicsit hosszabb zoom (hogy belásson a szomszédhoz ), a kicsit kisebb méret és alacsonyabb ár, akkor azért szerintem is javasolható, de pont nem a három betűs kényelmi funkciók miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest