Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Gothmog

senior tag

válasz Rowon #147328 üzenetére

Ha visszaszámolsz napra, évre, akkor ez nem olyan ijesztő: gyakorlatilag egy 75 fokos állandó 24/7 működéssel (ami azért full extrém és életszerűtlen példa, maximum valami nagyon szerencsétlen felállásban szerveralapon működő gépnél jöhetne elő eshetőségként) is kb. 5 év jönne ki.
    És akkor dudika10 megjegyzése (amihez nem tudok hozzászólni, mert nem értek pengén a dologhoz, úgy meg ugye ne okoskodjon az ember :D ) ebben még benne sincs.

#147329 Viktor77 : Én most (már itthonról) direkt kikapcsoltam az eco módot kb. 15 perce. Az elején, amikor kinyomtam (nyilván odahajoltam közben), hallottam a beinduló venti nagyon halk mormogását/zümmögését (annál magasabb frekvenciájú a hang, de nem tudok rá jobb szót), viszont arra kellett ráébrednem, hogy a gép előtt ülve és dolgozva (tehát, ha nem "fülelek a hangra"), akkor nem hallatszik, nem zavaró.*** (Tulajdonképpen egy borzasztó halk, de jellegzetes "zümmögésről" van szó.) Persze most "nappali zaj" van (vagyis megy a tévé a másik szobában). Valószínűleg este 11 óra körül, amikor mindenki bóbiskol már, csönd van, nincsenek háttérzajok, azért észre lehet majd venni, ha éppen néma csöndben dolgozik az ember a gépen.

***Phanteks P600s a gépház, a hangszigetelő elő- és tetőlap fent van, és 540rpm körül mennek a házventik, a procihűtőnek meg még annyi hangja sincs. Ilyen setupnál gyakorlatilag érzékelhetetlen hangja van a gépnek - konkrétan oda kell bújni/fület odanyomni, hogy halljon az ember a gépházból némi "elektronikus zúgást". Tehát a tápventi hangját nem igazán nyomhatja el onnan más.

#147327 Rowon : Nem tudom különben, hogy most mennyire jók a Delták. Emlékszem, a 2000-es évek végén, 2010-es évek első felében egy Enermax Modu82+ 525w tápom volt, ami nagyon kafa minőségi kis cucc volt akkoriban. Azután, amikor le akartam cserélni (az említett Super Flower lett az utódja), persze Enermaxokra néztem rá először, és kiderült, hogy alaposan esett a színvonal az eltelt évek során... Mindenesetre - noha boltban én sosem láttam Delta tápot, inkább márkás (Dell, HP stb.) gépekbe pakolgatták őket - régen itt a topikban is sokat emlegették a Deltát a szakik, mint igazi, jól összerakott, strapabíró, minőségi darabokat.

• dudika10

veterán

válasz Rowon #147328 üzenetére

A forras nem szamol a feszultseggel. Az elettartam bizonyos mertekben no, ha tulmeretezett az elektrolit kondenzator.
    De ne izgulj, a gyartok is tudjak a kepletet. Hasznaljak is. ;]

Új hozzászólás Aktív témák