Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Gothmog

senior tag

válasz Rowon #147324 üzenetére

Egy Gold és egy Platinum között átlagában ~2% különbség van hatékonyságban, egy Gold és egy Titánium között ennek nagyjából a duplája. Ilyen értékeknél nehezen tudom elképzelni, hogy (mondjuk 50% körüli terhelésnél) szignifikáns különbség lenne a hőtermelésben.

#147323 KAMELOT : Jogos, lehettek volna azok is. De úgy voltam vele, hogy megnéztem azért innen az ajánlott listát, és mivel a Seasonic-ok úgy éltek bennem, mint A TÁPEGYSÉG, azon a vonalon mozogtam tovább, és találtam is jó árban megfelelőnek tűnő darabot (kicsivel 30k fölött, 10 év garanciával, moduláris, Gold minősítésű, tesztekben rendre dicsért). Gondoltam is, hogy na, most a Seasonic is sorra kerül :) (Igen, persze azóta olvastam, hogy már "belesimultak" ők is a mezőnybe, és már nincs olyan, hogy ha valami Delta vagy Seasonic, akkor automatikusan leesik az áll...) Egyébként ismétlem, nekem semmi bajom vele, amikor meg kell, hogy menjen a venti, egyéb okból nem fogom hallani a hangját. Alapjáraton bőven legfeljebb 50-60 w körül ehet a gép (munka, netezés, filmnézés, sőt az általam kedvelt játékok jó része, ha meg valami újabb darab kicsit izzasztja és felmegy mondjuk 250w környékére (11400f és 6650xt páros), még az sem lesz sok egy 550-es tápnak, és némi ventihuzattal tudja tartani a hőmérsékletet. (Abban azért bízom, hogy a Seasonicnál tudnak ventiprofilt írni. Illetve, ha nyáron dögvész meleg lenne, akkor úgyis kilövöm az eco módot.)

Új hozzászólás Aktív témák