- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
Adamka3kerék #6573 üzenetére
500as BSII ~430 wattot tud 12 volton.
Igen, ezeket ajanlom, mert szerintem halk tapok kozt ezek a jo vetelek, sok helyen lehet oket kapni, viszonylag sok gari van rajuk, erosek, tartosak. Mi kellhet meg? Amennyiben mutatsz ugyanilyeket olcsobban, amil minosegiek, akkor nagyon szivesen megvaltoztatom az ajanlasom. Sajnos nem fizet sem a Corsair/Seasonic, sem az FSP, hogy a tapjaikat nepszerusitsem. Pedig eleg jo munkat vegzek
Magyar uzletek kozt nem vagyok tul jaratos, de pl itt kapsz BSII-t es VX450-et is.
DewiL: az is nagyon jo valasztas
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- Corsair szövet tápkábel szett (Type-5 PSU Cables Starter Kit, Red/Black)
- Seasonic Vertex GX-1000 Gold - Új
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest