Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
BigBear
senior tag
válasz canniball #34472 üzenetére
Ez a 12V 60W az ajánlott az Intel szerint. De nem szükséges pont ilyennek lennie, a lényeg a 12V. Elmegy a cucc egy 12V 24W-os tápról is, ha nem kötsz rá szinte semmit, de ha éppen az akad, egy 120W-os is jó.
Nem fog 60W-ot szipkázni állandóan.
Amit mutattál egyébként teljesen jó hozzá szerintem. Nem drága, a kívánalmaknak megfelel, ennyi. A korábban belinkelt boltban tényleg van több is ami jó, de jóval drágábbak; ami megfelel, azok mindegyike univerzális, többféle kimenettel, csatlakozóval stb.
Ha jól emlékszem onnan elvileg jó lehet a MEDIA-TECH MT6259, a KÖNIG NBU90-KN, a CONCEPTRONIC CNAPT90, a TRUST 90W Notebook Power Adapter stb. -
BigBear
senior tag
válasz canniball #34457 üzenetére
12V-os tápot keress. Teljesítményben pedig akkorát, hogy amit rádugsz, az menjen vele.
Vehetsz valami állítható kimenetű univerzális notitápot is (2,5 / 5,5 mmes dugóval) vagy stabilizált, fix 12V-os tápot is.
Nekem van ez is - az is, egy fix 12V-os 80W-os (12V 6,67A) meg egy 90W-os notitápom ami 12-24V között állítható.
A lényeg, hogy 12V-os legyen és megfelelő csatlakozóval rendelkezzen. Persze ha nem sípol a dög az nem hátrány. Hogy melyik nem az? Hááát, jó kérdés. Sajnos találkoztam FSP sípolóssal és "made in csájna shiecsincsantudung" noname táppal ami tökéletes volt és az is a mai napig, pedig van már pár éves.
Egyébként az általad belinkelt cégnél is van többféle megfelelő típus. De sok elektronikai alkatrészeket forgalmazó cégnél találhatsz ilyen tápokat. -
nyunyu
félisten
válasz canniball #34457 üzenetére
Ha jol remlik, a Morex hazakhoz csomagolt Seasonic SSA-0651-1-en ilyen csati van.
Hopp, tevedtem, megsincs ilyen itthon. IpariPChez adott FSP060-1AD101C-t talaltam, de ezen 4 tus tapcsati van.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest