Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
akela91
addikt
Üdv. Lánytesómnak kéne egy okosteló. Szempontok:
Keret: 55K (kártyás csomag vodafonnál vagy függetlenül)
Kijelző: min 3.5", max 4.0" (nagyon max 4.2-3)
Szín: Kék vagy fehér főleg
Használt is szóba jöhet( max 1-3 hónapos, garival)
Hagyományos okosteló kialakítás érdekli(pl. Lg optimus 2x), viszont nem akar tucattelót (pl. Samsung Galaxy S2)Lumia 520-at javasoltam neki, nagyon tetszett is neki, láttam PH!-n, hogy ajánlott plecsnit is kapott, de a vodában dolgozó ismerőse lebeszélte róla, mert hogy sokan panaszkodnak rá...(meg kompletten a nokiákra)
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz Ed3r_X_ #23402 üzenetére
Igen, jó is az Galaxy S, de nem akar tucat kinézetűt. (mondjuk szerintem egyébként is gagyinak néz ki, de az más téma). Egyéb ötlet? Sony/HTC vonal? Azok jobban bejönnek neki kinézetre.
Esetleg ez?(bár már necces a mérete): [Huawei Ascend G510]
Jah, és nem baj, ha gagyi rajta az android, teszek rá akármilyen Costum rendzsert neki.
(#23403) Dinter : Akkor viszont felül kéni írni azt az ajánlott plecsnit, mert sokak ezek szerint vásárolnak.
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
Üdv.
Androidos telót szeretnék.
- keret: előfizuval lesz, azzal olyan 50k-ig. (akkor kb kártyásan 100ig ajánljatok)
- hosszútávra
- bírja az erős igénybevételt
- 4" kijelző +
- Telenornál lesz véve -
akela91
addikt
üdv. Ajánlanátok ezekre a paraméterekre.
Androidos
60k - ig függetlenül beszerezhető legyen
új
4 és max 5" között
Általános használatra(nem játék) , picit erőssebb akksi előny. -
akela91
addikt
Egy kis info erről a telóról: Samsung galaxy Core Prime - G360F, ami telenornál is kapható. (30k volt harverapróról tök újan)
Ez valami betegesen jó teló, iszonyat pörgős, jó anyaghasználatú, kellemes fogású. Nekem egy NEXUS 5-öm van jelenleg(1,5 éve), tehát van mihez viszonyítanom, de ezt a mobilt simán el tudnám viselni még ez után is. Szerintem aki olcsón keres kiváló ár/érték arányú mobilt, annak ajánljátok nyugodtan.
Jah, és lenygelbe már megkapták OTA-n az 5.0.2-őt.
[ Szerkesztve ]
-
-
akela91
addikt
Sziasztok.
Szeretnék kérni segítséget az alábbi igényekre, ebben az árkategóriában nem vagyok otthon:
Android
4,5 max 5" kijelző (felbontás nem számít annyira)
min. 1GB ram, de jobb lenne 1,5-2GB persze...
min 8GB rom
független
max bruttó 50-53k.
edigital előnyben.
csak új - áfás számlára
Üzemidő nem annyira fontos hogy kiemelkedő legyen
3 évig biztos használná a női tulaj, nem játszana rajta brutál játékokkal.[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
Sziasztok. 45k ig akár külföldről milyen androidos telefont ajánlanátok az alábbi igényekkel:
4.5"-5"
2-3GB RAM (40k felett már legyen 3GB ram)
3000mAh+
arany/rose gold szín
B20 nem feltételÉn a xiaomi redmi 3 PRO - t néztem ki asszonynak ezekkel az igényekkel. (uuonline 45k) Vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
Sziasztok.
Apukámat nem tudom lebeszélni, úgyhogy szeretnék találni neki ezekre az igényekre egy okostelefont.
- ultra strapabíró (lehetőleg min. cseppálló is, volt hogy borban úszott az előző fél órát, illetve traktorral is ment át rajta )
- könnyen kezelhető (hardveres gombok előny)
- Akksija bírjon > 2 napot
- időjárást tekintene meg rajta, meg híreket olvasna, semmi extra elvárás
- 70k körül (bárhonnan beszerzem, de telenoros előfizetéses is játszik (van egy rakat pontja elvileg)
- Kijelző méret 5" alatt legyen, de ha létezik rendes nyomógombos "okos" telefon akkor az még jobb.
- Android, Windows egyaránt jöhet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs