- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
norby91
tag
Üdv.
Árkategória
60-70ezer környéke, nincs értelme magasabb ársávnak úgy hiszem
Használt vagy új?
Új.
Hol vennéd meg?
emag, mm, eurincs, firstphone, stb.. ahol jobb áron kapható
Hosszú vagy rövid távra tervezel
5+ év
Mire használnád?
Telefonálás, sms, fényképezgetés, minimál internet (főként időjárást nézegeti), videó.
Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Android teljesen jó.
Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
5,2 a mostani... ekkora már nem nagyon van, szóval majd megbarátkozik az új mérettel.Apámnak lenne. Jelenlegi 7 éves, s arra már nem költenénk.
Ami fontos az a térerő. Erdőn dolgozik, s sokszor elég hitvány a lefedettség. Csodát persze nem lehet tenni, de amiben erős antenna van az preferált.redmi note 12 4/128-at néztem - firstphone 60k
Nekem 9s van, s alapvetően elégedett vagyok vele, leszámitva néha a ghost touching-ot.
Opciókat szívesen fogadok.
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
norby91
tag
Hali.
2016-os galaxy A5-öt váltanék le. Összeségében nincs vele gond, csupán tárhely problémám van az alkalmazások miatt, illetve játékoknál már elég kevés, elvérzik.
- Árkategória
bruttó 80ezer forintig kb.. Ez is akkoriban annyi volt.
- Használt vagy új?
Új
- Hol vennéd meg?
Függetlenül újonnan valahonnan magyar boltból
- Hosszú vagy rövid távra tervezel
hosszútávú best-buy
- Mire használnád?
normál felhasználás, fényképezgetés, internet, alkalmanként játék
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
android megfelelő
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
5" környéke ideális, de sajna már a legtöbb teló melák.. szóval ez vanNos olvasva itt az előző hozzászólásokat a Note 9s most a legajánlottabb. Igaz nekem eddig sony és samsung telefonjaim voltak de kipróbálnám.
Középkategória tetejét céloznám meg, ez meg szerintem oda való.
NFC-re nincs szükség, nem baj ha nincs benne.A 6/128-as mennyire lehet időtálló? 4-5 év legalább, de nem baj ha több. Engem nem hoz lázba a rengeteg újitás, hogy azért telót váltsak.
Jelenlegi tényleg jól megy és csak 2/16-os.
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
norby91
tag
Üdv.
Telefon anyumnak lenne.
- Árkategória
~max 80ezerig
- Használt vagy új?
Új
- Hol vennéd meg?
Függetlenül újonnan gyártói garanciával
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Mindenképp hosszútáv. Jelenlegi is kb 8 éves.
- Mire használnád?
70% hivások, 10% sms, 10% internet (LTE-t tudja), 10% fotózás
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Androidos legyen
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
4/5"Én erre gondoltam:
samsung galaxy j5 , 2017
huawei P9 Lite, 2017Előre is köszi!
-
norby91
tag
Hali!
Apámnak kellene másik telefon.
Jelenleg egy Nokia 206-ot használ. 4 éve, de 2x lett cserélve a bejövő hangszórója, s megint haldoklik... Recseg és halk.
Gondoltam tegyünk egy próbát valami alap okosteló felé, hátha jobb lesz...3 feltétel lenne, nem több..
- csak telefonálásra lenne használva, nagy ritkán 1-2 sms
- akksi jól bírja, akár 1 hétig is ( ha létezik ) (napi átlagosan 2-3 óra telefonálás)
- használt is szóba jöhetTelekom függő amúgy, de ez már a legutolsó lesz, hogy függő vagy független..
Ár szempontjából úgy 30 ezer Ft-ig kb...
Aktív, nem okostelefonos topicot nem találtam, szóval ide kellett írnom.
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
norby91
tag
Hali.
Galaxy A5-nél van egy olyan jelenség, hogy néha nem küldi el az SMS-t. Teló újraindítása után jól működik..
Más találkozott már ezzel?
1 hónapos készülék.
[ Szerkesztve ]
-
norby91
tag
válasz diegho #104631 üzenetére
Nekem nincs különösebb tapasztalatom, mert egyedül a Z volt nekem "okosteló". Előtte k800i és k510i.
Persze ismerősökön keresztül van 1-2 infó más telóról, de az mégsem olyan, mintha én használom és szembesülök az apróbb bajaival...Szerintem mindenhol megvan az hogy 1 termék sem tökéletes, hanem több termékből lehetne összerakni 1 jót, ami nem érdeke egyik gyártónak sem.
Mit használsz jelenleg, hogy újra A5-felé váltanál?
-
norby91
tag
válasz diegho #104601 üzenetére
Köszi a részletest választ.
Lehet az lesz, hogy választom az A5-öt, aztán eladom...
Annyira nem szimpi egyik teló se, inkább vennék kis pótlással 120körül egyet. Talán időtállóbb, erősebb hardver s később ha az is eladásra kerülne, akkor azon se buknék sokat.Lehet rosszul gondolkodom, javitsatok ki.. :S
-
norby91
tag
Sziasztok.
Volt nekem egy 3 éves xperia Z-m, fura mód beázott, pedig minden ablak zárva volt rendesen.. Nem viz alatt használtam, szimplán esős időben érte némi viz.
Elküldtem javitásra... jött a válasz, hogy nem javitható, igy felajánlottak 5 lehetséges cseretelefont.Tudom az összefoglaló kérdéseire nem lesz válasz minden téren de viszonyitási alapnak ott a Z.
Sony Xperia M4 Aqua (E2303)
Huawei P9 Lite, Black, White
Sony Xperia XA (F3111), Graphite Black
LG G3 (D855), Titan-Titan
Samsung Galaxy A5 2016 (A510F), Black, GoldTapasztalatok alapján melyiket ajánlanátok? Telekom függő vagyok, s jó lenne ha a térerővel se lenne különösebb gond.
Kevésbé kell játékra, inkább böngészés, s az akksi is jól birja..Néztem pár összehasonlitó videót, de az még nem ad átfogó képet egy-egy eszközről.
(Azt nem tudom, hogy "ráfizetéses" módszerrel lehetne -e más eszközt venni, de meg fogom kérdezni mert lehet még azzal jobban járnék, mint egy sima cserével.)
Z-vel meg voltam elégedve, egyetlen baja az volt hogy borzasztóan melegedett az újabb rendszerrel. Néha voltak kisebb fagyások, de amúgy rendben volt!
Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Coral Green / Gyári kártyafüggetlen
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!