Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vence
tag
válasz ra^ven #188760 üzenetére
Azért a kamerás dolgoknak alaposabban nézz utána, ha fontos, mert egy 2 MP-es kamera csak dísznek van ...
Míg a G54 Power 2 kamerával is hoz egy jó makro-funkciót.Ezen az árszinten egyébként az Edge 30 a legjobb vétel talán még mindig! Nem egy kategóriával erősebb a másik kettőnél szinte minden téren !
Compare
Motorola Moto G54 Power vs. Samsung Galaxy A25 vs. Motorola Edge 30 - GSMArena.com -
veterán
válasz ra^ven #188760 üzenetére
A25 8/256. 95-105.000 Ft
Akár 1000nit fényerejű 120 Hz SuperAmoled, Android 14-ről indulva 4+1 év support, jó kamera, jó üzemidő 5000mAh akku.Moto G54 Power lényegesen olcsóbb,
de csak 450 nit IPS, gyengébb kamera,
cserébe 12GB ram, 20%-kal nagyobb akku, rövidebb szoftveres támogatás.Ezek egymásnak nem is igazi konkurensei, fura hogy ezt a kettőt hozod fel. Talán inkább a G84 passzolna ide.
-
Bzs77
tag
válasz ra^ven #171504 üzenetére
Szia! Nekem egy 11t van. Aztán mikor meséltem a feleségemnek a képességeiről,azt nyilatkozta,hogy neki is ilyen kell😊. Ő face,messenger,videóhívásra használja. Második nap rakja töltőre 40 %-al,kibírnã a harmadikat is. Igaz,hogy picit többe kerül,mint amit írtál,de tuti,hogy sokáig gyors +hosszú üzemidejű marad. Szerintem megéri a többletet.
Xiaomi 11t. 20 deka telefonért nem adok több százezret.
-
MODERÁTOR
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz ra^ven #105399 üzenetére
Ha az eustockról rendeled, akkor global dev. rommal küldik állítólag, beállítva a magyar nyelv, minden, és nem kell mókolni semmit. Megkockáztatom, hogy ha máshonnan rendeled, akkor alapból global stabbal küldik, de biztos van, ahol ha jelzed, hogy global dev. kéne, akkor megoldják, hogy ne neked kelljen...
Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
ghiottone
nagyúr
válasz ra^ven #105389 üzenetére
Bocsánat a Redmi verziója megzavart, már nem tudom követni melyik verzió, melyik A 3s prime-ra gondoltam b20-al, 3/32gb-al és hátlapi ujjnyomat olvasóval. Szerintem akkora különbség nincs a Snapdragon 616 és a 430 között - a kettő közül pedig az utóbbihoz erősebb a gpu, így inkább azt venném. A sorból 5,5 collal az M3 Note és a Moto G4 lóg ki, de mindkettő remek teló. Az M3 Note-nak jó nagy aksija van, a kamerája lehetne jobb és azért itt csak 3gb a ram, ami elég lesz jó ideig, de a B20-at nem tudja ez az egy a felsoroltak közül. Szerintm úgyis az fog dönteni, hogy neki melyk tetszik, tökmindegy a spec.
Vernee-t én nem tartom megfelelő minőségűnek jelenleg, fiatalok, kiforratlanok, sokat kell még fejlődniük, hogy a Xiaomi vagy a Meizu minőségét elérjék."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz ra^ven #105389 üzenetére
Nem, a redmi 3S ugyanúgy fingerprintes, mint a pro, csak a lapka (SD 430 vs.616) a különbség, meg az, hogy a redmi 3s tudja a B20-at. demindkettő 3/32 GB. A legelső alap redmi 3 nem volt fingerprintes.
itt lesz majd nemsoká 55-ért 3s én az asszonynak ilyet vszek valszeg[ Szerkesztve ]
Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
m3ss
veterán
válasz ra^ven #60257 üzenetére
"Már-már úgy volt veszek egy xiaomi redmi 1 s-t, de olvasva a topicot, van egy bosszantó hibája, random bezárja az alkalmazásokat a rossz memóriakezelése révén."
ne mar...epp az elobb rendeltem meg. en nem olvastam teszekben errol. minden telefonnal jelentkezik ez?https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
ra^ven
senior tag
válasz ra^ven #58520 üzenetére
Annyi kiegészítést hozzátennék még, aki használta a dual telefonok bármilyen formáját, hogy is van ez pontosan?
Ugye a legtöbb dual-standby-os, értelemszerűen rendelkezésre áll mind2, bárhonnan jön hívás, de ha beszélek az egyiken, átmenetileg nem kapcsolható a másik.
A kérdés, utána kapok üzenetet arról, hogy volt nem fogadott hívásom? Mert ha igen OK.
A kérdés, ha megy a mobilnet az egyiken, azt is úgy kezelheti, mintha telefonhívást bonyolítanék? Tehát sim1nél aktív mobilnet mellett is tud hívást fogadni sim2 -re?Köszönöm.
ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
pit stop
addikt
válasz ra^ven #32417 üzenetére
Droidnál az a gond, hogy egy random kikapcs vagy fagyás még feljebb is előfordul, nem hogy alsóbb kategóriában. Ezt viszont egy Nokiához szokott nem nagyon tűri (ha az normális darab, és nincs alaplapi vagy egyéb gyári bakija). Szintén saját példa: családtag ki van készülve, mert 1,5 éves touch&type nokiája 2-3 napot bír ki egy töltéssel - merthogy régen 3-4 nap megvolt. Hiába mondom, hogy sajátom és más okostelefonokat naponta töltené, új akksit akar és ki van akadva
Ha tényleg csak telefonnak kell, akkor 206-ról személyes pozitív tapasztalatot tudok mondani.
Vagy Asha 311, ha tapi, meg wifi is kellhet vészhelyzetre.
Ha meg mindeképp okos, akkor Lumia 520, ami már stabil és használható.
Ja és nem vagyok nokia fan, csak ebbe a kategóriában ők hangolódnak leginkább idősebb generáció(k)ra szvsz.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
pit stop
addikt
válasz ra^ven #32411 üzenetére
Ha csak telefonálásra használják akkor sokkal jobb a Symbian mint bármelyik alap-közép droid. Szerintem felesleges azért venni mert pl. mindenkinek az van ha úgy sem használja ki.
Tipikus eset mikor tanárom vett egy iPhonet majd kérte hogy mutassuk már meg hogy működnek alap telefonos dolgok...Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
w333
félisten
válasz ra^ven #32407 üzenetére
Ha kell a nagy és szép IPS kijelző akkor LG Optimus 4X HD !
A 4 magos Tegra proci a minden napi használatra bőven elég !
Itt :Link 67 ezer Ft magyar nyelvü + full gyári doboz + összes gyári tartozékok ! viszonylag az egyik legmegbízhatóbb bolt !S Advance már inkább alsó közép kategória, S3 Mini szintén, Sony SP nagyon jó kis telefon de a kijelzője messze elmarad az IPS -től, S4 Mini szintén jó telefon főleg a kompaktsága és a 1.5GB/RAM miatt ! ezek közül mégis az LG Optimus 4X HD -t választanám
A családnak pedig inkább egy Huawei Y300 ajánlok ilyen árkategóriában !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
agabe
addikt
válasz ra^ven #30513 üzenetére
Ahogy előttem is írtaék az Y300 és a 4X nem egy kategórai (minimum 2 szint van közöttük az LG javára)
Ha pont telenoros vagy és újítasz, akkor a holnap kezdődő akció nagyon jó neked...ott nézz szét milyen telók vannak most milyen árban, és előfizuval (xs -re 15ezer kedvezmánx , S -től 30ezer kedvezmány ha jól emlékszem) meg egy régi használt teló leadásával igen jó áron kaphatsz készülékeket. -
Neck
veterán
A két telefon nem egy kategória, kb minden paraméterében jobb a 4X HD. Az android verzió meg ne legyen már döntési pont egy telefonnál, nagyon kevés telefon esetén fordul elő hogy régi az android és még főzött rom sincs rá...
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
quailstorm
nagyúr
Nono, ARMv9 még nincsen... az ugyanúgy ARMv7 utasításokkal dolgozik. Csak az egyik telefon a leggatyább 2 magos, a másik meg csúcskészülék volt. Enyhe különbség... Van rá JB.
(#30512) benki95: ha gyártói garancia van rá csak akkor. A kijelzője egy időzített bomba. Egyébként nagyon jó összerakott telefon, azzal a HW-vel a legjobb amit eddig láttam. S3 mini lett még olyan, csak a design meg az ár... az elszállt.
-
agabe
addikt
válasz ra^ven #30506 üzenetére
Hasznaltan inkabb...ha ugy jo, akkor galaxy advance, ace2 jok.
Ha telenoros vagy akkor holnaptol van olyan akcio amiben xs elofizuhoz 34-ert Lg 4x Hd-t kaphatsz.
Y 300-ra tobben panaszkodtak, ogy a teszt ellenere be kellene nezni a topikjaba, hogy tenyleg gaz-e annyira.(#30505) dni:
4X HD mar van hasznaltban annyiert.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest