Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flind
senior tag
válasz #51970304 #70420 üzenetére
Kamerában, szoftverben és értékállóságban jobb az i6. Mondom ezt Sony fanként.
Nem értem miért kell elítélni az Applet, "pár" dolgot nagyon jól csinál. Ettől függetlenül nekem sem kéne, már csak az ár miatt sem, de amúgy is vannak számomra hiányosságai.
Egy biztos, amit már írtak: egy iPhone mindig iPhone marad. Nem nagyon lehet mással összehasonlítani, teljesen más világ. De ha valaki utálja, úgysem érti meg. -
legenda
válasz #51970304 #70420 üzenetére
mivel csak az egyik jobbságát kérdezted; a kamerát és a szoftveres részt írták előttem, illetve fontos szempont lehet még az ujjlenyomat-olvasó, valamint ha magyarország, akkor nagyon fontos szempont a garis ügyintézés, az iphone esetén mesés - apróbb probléma esetén is csere refurbished példányra -, pláne a sony (egyik) szerződéses szervizéhez (cordon) képest...
eleve elfogultnak tűnő stílusban tetted fel a kérdést, de hidd el, normális esetben nem olyan stílusú válaszok születnek, továbbá nem minden iphone tulaj olyan, mint amilyennek te gondolod/leírod.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs