- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bkrisz9
őstag
Ha akku idoben hasonlok is akkor en a kijelzo miatt is az s4 minit mondanam. Nekem is sonym van es ezzel nincs bajom de az sp kijelzoje tényleg gyatra. A RAM pedig droid alatt sosem eleg.
Leejtesrol annyit h a mai telefonok ha ugy nezzuk egy kijelzobol allnak es igen konnyen tornek. Nagy különbség nincs közöttük szerintem. A szerencsén mulik h törik e. Az en tapasztalatom az h egy szilikon tok a legjobb vedelem de mondtad is h abba tartanad. -
fntastic
aktív tag
Hát ha olyan hálózatokra mész csak fel, ahogy erős a jel, tehát saját wifi-kre akkor valószínűleg nincs vele nagy probléma. (társasházi falakon keresztül már pl. alig veszi a jelet mondjuk, ez mindegyik telóra igaz, de ugye SP-nél jobban)
A kijelzőnél valóban könnyebben törik, ha leejted, Blade-nek ugye nem tart az üveg a széléig, így elejtettem én már párszor, de semmi, de barátnőm Galaxy Ace-jét leejtette a mamája egyszer és hopp betört az üveg.
Nekem pl. nem lenne jó, mert ha megyek nyaralni és kéne valami wi-fi amit éppen, hogy elérek, akkor bajba lennék.(persze nem azt mondom, hogy nyaraláson azt tolatom, csak felnézek mivan otthon egy kicsit 2 naponta
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest