- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
quailstorm #20999 üzenetére
9.2 -el sokkal folyékonyabb és gyorsabb lett a rendszer !
A 9.0.2 tényleg döcögős volt nagyon
-
w333
félisten
válasz
quailstorm #20995 üzenetére
+1
Különben 5 és 5C -t nem nagyon tudom hogy hogyan is működik rajta az iOS, itthon ami van az 5S és i6 ezek tökéletesen smooth, igaz hogy iOS 9.1 elég döcögős volt de ezt a 9.2 frissítéssel megoldották, most a szifon i5S -en a 9.3 Beta 4 van és sokkal fluidabb minden, szóval törekednek ők a folyékony működésre, előbb vagy utóbb de fluid lesz, visszaolvasva ugyan ez volt anno az iOS 8 -al is aztán a 8.4.1 -el lett tökéletesen gyors
Kíváncsi vagyok az iOS 10 frissítésre, de szerintem itt megint majd gyorsulni fog !
-
quailstorm
félisten
iOS, 60FPS, hahahaha. Akad már az is mint a szar, ma láttam unokatesómét... Fluidság már az iOS7-tel odalett de már azt is visszasírjuk kb.
Ettől függetlenül a droid még mindig a tákolás tákolása marad, de már olyan hardver van mögötte hogy elviszi a hátán. Egyébként droid UI is lehet 60FPS, ha bírja.
Viszont már a szifon is megváltozott, régen a UI volt a legfontosabb és instant feedback, mindig fluid volt. Szó szerint folyadékszerű. Most röcög, akad, előrerenderel és késik, vagy nincs betöltve és darabosat és nagyot akad. 5-5c a minta, iOS9. Még iOS7.1-el azért fluidak voltak.
Droidot is be lehet állítani, hogy előre renderelje le az animációt, és ha kész akkor játssza le, így az animáció flud lesz, de a gomb lenyomása után eltelhet egy kis idő mire történik valami. Lásd Galaxy S-em és a droid 4.4, 5 vagy 6 esete. Utóbbiakból nekem elég volt a videó, az már olyan mint X8-on a 4.1.2. Oké van, és funkcionálisan megy, na de birkatürelem kell hozzá.
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #20993 üzenetére
Semmi értelme nincs ezt itt leírni ... amíg nem használja hosszútávon legalább 1-2 hétig addig nem fog neki soha tetszeni (mi is ilyenek voltunk)
Azért nekem is már elég sok csúcs telefon van a hátam mögött, ha sz* lenne a szifon akkor már rég eladtam volna és vettem volna valami másik csúcs Droidot
Mondjuk arra kíváncsi lennék ha a párja telefonját (i4S) lecserélné valami erősebb droidos telefonra hogy hány nap után csapná a falhoz
Nekem ami nagyon fontos az a rendszer gyorsasága + stabilitása és tökéletes működése minden tekintetben, soha nem hagy cserben, csak teszi a dolgát !
Szerk.
Így kb. fél év használat után ha a két rendszert iOS és Androidot szeretném összehasonlítani akkor egyszerűen csak azt mondanám hogy az iOS egy konzol amin a játékok tökéletesen futnak hiszen erre lett kitalálva, az Android pedig egy PC és tudjuk hogy milyen rajta játszani (nagyon sok olyan komponens kell hogy tökéletesen fusson minden játék) és még akkor sem biztos hogy tökéletes lesz
Arról nem is beszélve hogy az iOS rendszer 60FPS -el fút, míg az Android ha jól tudom akkor még mindig csak 30FPS ... de cáfoljatok meg
-
pit stop
addikt
Tudom hogy privát boltból nem célszerű venni, de ha csak ott van akkor van aki valamennyire ajánlható, vagy esetleg ami nagyon nem?
XXL gsmről olvastam fórumon jókat. Esetleg más? -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #20989 üzenetére
4 játékkal?
Azért nem mindegy miből tevődik össze.
Tárcsázó? Mi a rossebbnek? Miért nem jó a gyári? PowerAMP nem is kell, mert ritka jól szól a gyári (droidon azt használtam, nem hiányzik) NFC? Nyilván annyira elterjedt.
Szerintem semmi olyan hiányossága nincs, amitől szar lenne. Max a tárhely.
-
batai15
félisten
válasz
Ed3r_X_ #20988 üzenetére
7 app ment a g2-nek is .
Minez van túlárazva? Mindenhez képest .Legalábbis a fanok kivételével mindenki szerint.
Most hiába is magyarázzátok, 16giga édes kevés egy 200+ ezer forintos telefonban .
És pont ezért nem adnék ki érte ennyit , nem tollas a hátam.
Appokból mint pls tárcsázó, power amp stb nincs ios-re.
Nfc ?: milyen dolog már hogy nem tud egy nyamvadt eszközhöz ezzel csatlakozni.
Nem vagyok oda egyébként sem a kötöttségért, meg az itunesért sem.
Mint írtam majd ha 32- 64 giga lesz az alap, meg fontolom hogy kiadjak érte ennyit.
Ráadásul a plus phablet kat. még drágább. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #20969 üzenetére
Pedig hiába mondod, közel nem ugyan az a droidos 2GB RAM, és az IOS-es 1GB RAM.
Múltkor kipróbáltam, megmutogattam havernak, hogy 7 app között úgy váltok, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. 4 játék, Facebook, Messenger, Chrome 3 füllel.
A 2GB meg azért került a 6S-re, mert mindenki sírt már. És mihez képest van túlárazva? A tárhely egy dolog, mi más van ami hiányozna?
-
batai15
félisten
most néztem nexus 6! azt hittem nem tud otgt, de tud! még ez is jó lenne nekem ( igaz nincs finger , de hát talán meg lennék nélküle)
-
w333
félisten
válasz
batai15 #20984 üzenetére
Tegnap leírtam a véleményem az S7 -ről ... élőben megnyomkodtam !
Még mindig azt mondom hogy az "Apple" -től nagyon messze vannak !
Eddig a Mi5 ami a legjobban bejön (élőben meg kell tapizni) illetve még az M10 ami szerintem nagyon jó lesz, jelenleg én ezt gondolom (G5 pedig csúnya)
-
w333
félisten
válasz
batai15 #20982 üzenetére
Nem érdekel a világ garancia, magán embernek nem fogok ennyit pénzt a kezébe adni.
Boltban is ugyan ezt a telefont veszed meg (semmivel nem kapsz többet) csak ott legalább +50k -ba kerül a sokkal nagyobb haszonkulcs miatt
No meg beszéltük a témát nekem nem kell apple( ennyiért)
Ennyi
-
w333
félisten
válasz
batai15 #20980 üzenetére
Tessék ... Link
Azért mert ennyi pénzt kiadok nem egy suttyó magán embernek fogok fizetni hanem rendes gyártói gari legyen rá.
1 év világ garancia van az Apple telefonokra ... szóval ha valami gond van, csak a telefonnal akár papírok nélkül besétálsz az Almáriumba és kb, azonnal cserélik
Tudod, hülye azért nem vagyok hogy ennyit kiperkáljak mikor androidból a legjobbat nagyobb tárhellyel kaphatom meg olcsóbban!
Megint leírom akkor ... nem akarlak rábeszélni (azt veszel amit akarsz)
-
batai15
félisten
Linkeljed már azt a grandiózus 200ezres 64 gigásat .
Azért mert ennyi pénzt kiadok nem egy suttyó magán embernek fogok fizetni hanem rendes gyártói gari legyen rá.
tessék sima 6 plus :
[link]
Hírhedt bending széria, ne akard már meg magyarázni hogy veszett jó best buy telefon.
Tudod, hülye azért nem vagyok hogy ennyit kiperkáljak mikor androidból a legjobbat nagyobb tárhellyel kaphatom meg olcsóbban! -
batai15
félisten
az is sok a 16 gigásért.
Amugy is rendes helyről kell nézni nem a hwról bontatlant , kettő meg 200 aza 180 most néztem.
Csak példa innen a hwről:
iPhone 6s 16GB - 193.000 huf
iPhone 6s 64GB - 225.000 huf
iPhone 6s 128GB - 255.000 huf
iPhone 6s Plus 16GB - 229.000 huf
iPhone 6s Plus 64GB - 259.000 huf
iPhone 6s Plus 128GB - 289.000 huf
iPhone 6s szilikon tok (Apple) - 9.900 huf
iPhone 6s bőr tok (Apple) - 12.900 huf
iPhone 6s plus szilikon tok (Apple) - 11.500 huf
iPhone 6s plus bőr tok (Apple) - 14.500 huf
6splus hol ér ez ennyit?
Nekem biztos nem .
Minek fizessek plusz 40 ezret még a 6phez képest?
Köszi nem . -
Blackmirror
őstag
Akkor ezt jól megbeszéltétek
Blekkbörri a legjobb és kész.
i4snek nézni kell azért a korát, nekem az 5c után a 6s is egy 'űrhajónak' tűnt, hasonló lehet ez 4s vs i6 esetében is.
-
w333
félisten
válasz
batai15 #20973 üzenetére
Ahogy érzed ... ez te tudod hogy mire van szükséged !
De hadd idézzek a Mobilaréna N6P tesztből egy aprócska kis részletet !
Az árképzés viszont megint erős lett: a Nexus 6P 215 ezer forintos címkéjével a prémiumkategóriában találja magát, és bár tényleg gyors, akad a piacon fürgébben, hűvösebben operáló készülék (iPhone 6S)
Félreértesz egyáltalán nem téríteni szeretnélek, csak leírtam hogy mi az én véleményen ... olcsóbban ha nem akarsz szívni akkor inkább egy Nexus 5 -t vennék (az újabb N5X -t semmi előrelépést nem látok)
(#20975) Blackmirror
Hát igen, ezt próbáltam elmagyarázni
-
batai15
félisten
aham..
nem fogok annyit adni egy bontatlan 16 gigás telefonért akkor inkább 6p.
És pont , nem kell meg téríteni köszönöm .
De mint írtam ennyi pénzem lenne telóra , akkor valami olcsóbb + tablet inkább.
Majd ha ennyi pénzért 32gb jár v több ,akkor esetleg elgondolkodom szifonon.
csak a 6plus 200+ és ismerősnek nyomkodtam , hát laggolt ennyit nem adok érte.
Továbbra is, a szifon egy tulárazott fos ( ennyiért) Majd nem lesz fos nekem ha nem 200 + lesz a 16 gigás , hanem 160 . Annyit ér nem többet. -
w333
félisten
válasz
batai15 #20971 üzenetére
Droidok közül ha most vennem kéne valamit akkor talán a Mi5 vagy M10 lenne a befutó, Nexus 6p egy nagyon jó telefon nekem csak 4 gondom van vele
1. túl nagy !
2. hajlik törik mint a ropi !
3. Amoled kijelzőhöz képest kissé fakó, és a fehér inkább sötétszürke !
4. Brutálisan forrósodik 5-10 perc használat után !
Rendszer + kamera az nagyon jó (támogatása szintén kiváló) az ára nagyon sok (ennyiért már bontatlan i6S -t lehet kapni)
De tényleg nem nagyon van most még 2016 -ban semmi jó a Droidok között, tavaly mindenki sírt a Sanpi 810 miatt, idén ugye megjöttek a bika S820 -s és a telefonok olyanok hogy szinte az összes hányinger, valamit nagyon rosszul csinálnak.
Szóval most el kell dönteni hogy szép telefon de forrófejű S810, vagy csúnya telefon és Snapi 820 ... ezt idén sikerült megint jól összehozni
-
w333
félisten
válasz
batai15 #20969 üzenetére
Nyilván lassan kell a 2GB ha majd jön az újabb és jobb hw igényesebb rendszer !
Én most próbáltam 36 alkalmazást és mindegyiket bent tartott a multitaskinban 1 alkalmazás sem töltött újra
De különben is iOS rendszer alatt a multitasking nem a GB/RAM -t veszi el a rendszertől hanem az adott alkalmazást lefagyasztja (kiírja a flash drive -ra) és ugyan onnan tölti vissza, nem a fizikai ramból veszi el, ez a különbség Droid és iOS alatt !
-
batai15
félisten
Dehogy tartja . Asszonyé is bent tartja , legalábbis ott vannak a kártyák. Safari alatt pl simán kevés több lappal a ram. Szal elfogult vagy ,vagy a 2giga itt disznek van 6sen ugye?
Mint írtam nem a sebesség szempontból gyenge a 4s. Ruen is ios9 fut,sokkal nem tud többet i6on se. Az alap ugyan az es ettől nem vagyok elajulva.
Neked van jailbreak ?
Ha neadj isten lenne cash 6p re akkor gondolkodnék
6pluson ,de csakis 32gigason .minden mas esetbe túl van árazva. -
w333
félisten
válasz
batai15 #20967 üzenetére
Persze ... azért tart meg több mint 30 alkalmazásomat a multitaskingban !
Ez nem Droid !
Egyébként meg aszony i4s et szoktam nézni, sebességet nem szamolva nem vagyok az iostol elájulva.
i4S már nagyon régi, ez kb. olyan mintha egy S2 -t hasonlítanál S6 -hoz
Droidon legalabb az os hiayossagra van megoldás iosen nincs.
Dehogynem ... ott a garancia vesztés nélküli "JailBrake"
-
batai15
félisten
Akkor se fogok 120 ezret kiadni egy giga ramos ,16gbs használt telefonért.
Még 140 újonnan oké lenne. Semmivel se jobb az ios mint a droid egyébként. Iosnek is kell a 2gb ram ,1 kevés neki .
Egyébként meg aszony i4s et szoktam nézni, sebességet nem szamolva nem vagyok az iostol elájulva.
Droidon legalabb az os hiayossagra van megoldás iosen nincs. -
w333
félisten
válasz
batai15 #20965 üzenetére
I6 nem kell .tularazott fos .
Míg nem volt i6 telefonom kb. ugyan ezt gondoltam én is, használni kell legalább 2-3 napot aztán rájössz a dolgokra, mitől is jobb egy droidtól
Ezt az akku dolgot nem értem, az i6 nagyon jól bírja ... 5-6 óra kijelzőhasználat + 2 nap készenlét lazán megvan, hiába fizikailag kicsi az akku !
A hátlapi szenzor meg nem rossz.
Csak baromi kényelmetlen !
-
w333
félisten
válasz
batai15 #20963 üzenetére
Ez a hátlapon lévő fingerprint szerintem brutálisan kényelmetlen ... mindig meg kell fordítsd a telefon hogy lásd hogy jó helyre rakod az ujjad
Az a baj hogy ilyen áron ami 3GB/RAM és stock droid már nagyon zsebbe kell nyúlni, és talán már érdemesebb szifont venni hosszútávra !
De ha összeszámolod hogy az elmúlt 2-3 évben vagy a következő 2-3 évben mennyi pénzt fogsz költeni telefonra lehet sokkal olcsóbban kijössz egy i6 -al
-
batai15
félisten
-
w333
félisten
válasz
batai15 #20957 üzenetére
A sima i6 is nagyon jól bírja ... egy Galaxy S6 -tól is sokkal jobban bírja
(#20956) Ed3r_X_
Ahogy érzed, csak aztán nehogy megbánd
(#20957) batai15
Ennyiért nagyon nehéz jó i6 -t venni (vagyis ki kell fogni) az enyémen még van 7 hónap garancia, olyan mintha zsír új lenne 140k alatt nem adnám az biztos
-
batai15
félisten
válasz
Ed3r_X_ #20956 üzenetére
105ért i6? jól értem? hát ez kurva jó ár érte..
Most néztem a hardveraprót, nem is annyira kevés érte, 120ért vannak i6ok elég sok.
Mondjuk nálam 6plus játszana minimum, nem is a kijelző miatt, hanem az akku végett.
Mondjuk most kaptam egy jó ajánlatot nexus 4 . meg nexus 7 kombóra 55 ért, de hát nincs rá pínz jelenleg.
Pedig nekem tökéletes kombó lenne.
Tab filmezni , meg netezni rajta szolgálatba, minden másra meg telefon oké lenne. -
Ed3r_X_
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na ma vettem egy i6-ot, de fáj a szívem ennyit kiadni egy telefonért, szóval ejtjük a témát. Az i5-öt meg senki se fizetné meg nekem, meg ahogy vigyáztam rá, szóval megy is az i6.
Elhamarkodottan döntöttem. De talán kellett az, hogy megvegyem, hogy rádöbbenjek, nem is kell nekem ez.
-
quailstorm
félisten
Nagyon gyenge. Még 800x480-hoz épp elmegy az a vas, de 720p-hez nem. Ha veszek magamnak telefont akkor nem akarok gagyit. Ergo nem veszek semmit. Jó az MT6572.
Efoxot kb eladni tudnám csak, mert olyan hatalmas, hogy úgy se bírnám használni. Csak az a 16k már nagyjából a használtpiaci ára, jó esetben 0-ra jönnék ki belőle... 1-2 hónap után.
-
-
w333
félisten
válasz
quailstorm #20950 üzenetére
Nem !
Szerintem jobban jártnál ha inkább egy Moto G -t vennél olcsóért, mehet rá a GPE rom és öröm boldogság ... olyan gyors kb. mint egy Nexus 5
HW aprón kb. 20k -ért már lehet kapni, ettől nincs jobb választás !
-
quailstorm
félisten
válasz
quailstorm #20949 üzenetére
Ér-e egy ilyen telefon 16 ezer Ft-ot?
Már két hónapja rohasztom, nem megy lejjebb az alkatrészár. 56USD lenne egy érintő+kijelző a telóhoz. Kavicsra ejtette a gazdája az meg kiütötte a 8-as tárcsagomb helyén az érintőt. Szétszedni épen nem tudtam, de amúgy sem kapni csak érintőt.Egyébként nincs rossz állapotban. Android 4.4, MT6582, ujjlenyomat-olvasó, 540x950-as elég korrekt betekintési szögekkel rendelkező kijelző. Ezt venném meg hozzá.
Így a szerelés már gyerekjáték, csak egy kis szalag a keret meg a kijelző köré és kész.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
quailstorm #20942 üzenetére
W850/595 is jó játékra. 850-en vittem végig az Asphalt 3-4-et, és Splinter Cellel is sokat játszottam.
HuMarc: én egy Spiron Gangstaroztam
Na a Spiro is megér egy misét. Ha a kamerát kicsit túl világos felé fordítva indítod el, vagy bármi kamerát használó appot, telefon tol egy rebootot. Így rebootoltam egy nyári napon 30x
Meg az equalizer se ért semmit, nem volt egyedi preset, és a MegaBassnak csak a képe volt ott, egyszerűen átugrotta a telefon. Halk is volt ráadásul, és szeretett akadni, fagyni.
-
Bkrisz9
őstag
LG-nél a függő telefonok bootloaderével nem tudja senki mi a szitu? Az egyik topicban keresünk erről valami infót eddig elég kevés sikerrel.
-
quailstorm
félisten
válasz
HuMarc #20943 üzenetére
Én nem a D-paddal játszottam, hanem a numpaddal. Az meg a K550-en kb. használhatatlan.
Veletechre elviszem, G502-őt nem tudom valószínűleg hozni.K750 joystickja legalább strapabíró. Töltő az valóban elég gáz...
Amúgy inkább a használt K750 mint a felújítás. Apám most állította napi üzembe a W700-at, T280-at váltva. Meglátjuk. -
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #20942 üzenetére
K750-em volt/van, csak hát már nem igazán működik... Szétszedtem a gombjait. Bár iFixit alapján egy Torx csavarhúzóval szét lehet szedni és felteszem ebayről fillérekért lehet venni egy másik keypadot. Csak akkor már egy jobb állapotú K750i-t is lehetne venni. Csak hát ott van az a hülye joystick is. Pedig nagyon jó kis telefon, szó szerint fociztunk vele hatodikban az iskola folyosóján, semmi baja nem lett. Meg az a töltőcsatlakozó is rémes egyébként. Nem tudom ki találta ki, de a W380-nal is szívtam a töltő miatt. Azóta is áldom azt, aki szabványosította a MicroUSB-t.
Szerintem egyébként a K550-nel sem volt semmi baj. Annyit Gangsaroztunk haverom K550-én... Nagyon király volt. Azok a régi szép idők... Bár meg kell hagyni, hogy W810-hez illetve G502-höz nemigen volt szerencsém. Én a K850-et nem értettem, ma sem értem. Meg azt a Nokiát sem, ami ugyanerre épül, hogy a képernyő alját lehet tapizni és így nincsen joy/4-irányú pad. (Nokia Asha 300 talán).
-
quailstorm
félisten
Anno volt ez a nagy kérdés, mi értelme a W810-nek?
Namost vettem egy ezresé' W700-at, zsákbamacska volt, no tartozék, de hibátlan, és benne a gyári 256MB-os kártya. Zsér.
W700 az egy W800 AF kamera nélkül. Volt ugye még K750 (több haveromnak is), meg a D750. De Walkman szoftveres K750-et sose fogtam, meg elfelejtettem már milyen.A W800 az egy jó teló volt, de a design nem feltétlen jött be mindenkinek, ott a joystick, meg azért az SW nem volt kicsiszolva. W810 egy DB2020 DB2010 hibrid minden tekintetben, upgradelt JavaVM, Téma engine, Flash lite, és menübeli apróságok is ugyanazok mint DB2020-ban, Walkman viszont csak 1.0.
Meg aztán a W810 designja sokkal konzervatívabb, maradandóbb, kevéssé elvadult SE. Már majdnem üzleties. Ja és a gombsor. W810 gamer, K750 vagy a W700 rettenet utána. Bár igazából W810 után kb minden rettenet. Főleg a K550-W610, attól sírtam. G502 jó még gamelni.Hihetetlen egy hogy egy alapra és egy keretre mennyi modellt lehetett építeni. Tiszta nVidia 8800GT feeling.
-
batai15
félisten
Flottásba,ja drágább , kivéve ha nagy számú előfizetés van kötve mert akkor egyedi konstrukció.
Ehh gyerekek nagyon vágyom már vissza droidra ,romolgatni meg minden. Már maga a wp nem idegel annyira csak az appok gyengesége.
Mondjuk necces a milyen telefon rész,mert minden kepp 3gb ram, meg fingerprintes telot akarok, plusz stock szerű droidot,6.0val majd. Nexus 6p jo lenne,de idén sztem nem fogja futni mert akarok egy ps4et is. Redmi note 3 a bl miatt kilöve, a zuk z1 meg csak s800.
Most az mwcn láttam ezt az archos diamondot , kimondottan tetszik. De ha tudok valamit mellék melozni akkor lehet összeszedem a 6p árat, meg mondjuk asszonynak is kellene majd a 4s helyett valami . -
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hülye kérdés, de mint magánszemély gondolom számomra nem játszik az üzleti csomag?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #20934 üzenetére
Nem írja, de régóta látom a hirdetéseit, csak szifonnal kereskedik szinte, meg iCuccal. Nevenincs Pistikénél jobbnak tűnik.
-
w333
félisten
válasz
Blackmirror #20934 üzenetére
Igen ... mindenképp várok
Ha olyan lesz mint az S6 akkor nekem biztosan nem kell !
Illetve nagyon esélyes hogy megvárom a szifon 7 -t
-
Blackmirror
őstag
válasz
Ed3r_X_ #20932 üzenetére
Az túl olcsónak tűnik
Garis?Nem mernék garancia nélkülit venni.(kijelző sokban hibás, kattog felül vagymi)i6s-emnek is volt baja, pedig új készülék. (hidegben kikapcsolt és nem kapcsolt vissza addig amíg otthon töltőre nem tettem----50%+ volt az akkuban tehát mielőtt kérdeznéd nem lemerült és nem júzererror
) Amúgy pöpec.
w333:Egy 100-ast rádobsz az s7-re és megvan
Nehogy vegyél még, várjál. Lesz az jobb áron is, a ályfónt meg könnyű eladni, főleg a függetlent.Az 5c-8GB!!!-t is hamar eladtam( normális áron,nem áron alul pedig telenoros volt). -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #20930 üzenetére
vally-tól láttam független, makulátlant 115-ért. De rohadtul sajnálok annyit kiadni érte.
Szerintem az lesz, hogy havi szinten félrerakok öt ezret. Szülinapomra lépem meg, addigra összejön annyi.
-
w333
félisten
válasz
Blackmirror #20930 üzenetére
A fr*nc se tudja ... azt sem tudom kb. mennyit ér egy szifon 6 ?
-
Blackmirror
őstag
válasz
Ed3r_X_ #20928 üzenetére
Annyiért 6st kéne kapjál... Sok, rengeteg.
Pl telenornál ( én csak teletabbinak hívom őket volt vmi ilyen mese régen)a kis céges csomagomhoz 2-3000ft-os csomag) 110 egy note 4, a G4 sem sokkal több. Újonnan nem éri meg szolgáltatótól i6-ot venni.
Használt vagy gariban cserélt v vmi ilyesmi példányt kéne kifognod HA -n megbízható tagtól.Vagy beszéld rá w333-at hogy neki s7 kell, adja el az i6-ot nyomban
Már biztos unja
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #20926 üzenetére
20... igaz ez díjcsomaggal. Telefon havi részlet valami 8 lenne, a díjcsomag meg 4.
Szóval a rosebb megette.
Szerintem marad az 5S, csak szebb állapotú.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #20924 üzenetére
Tetszik, de pici.. a 6-ot meg előfizuba havi 11-ért kihozni annyira nem móka szerintem.
-
Ed3r_X_
nagyúr
i5S..
De repül tovább. Más a hirdető szerinti szép állapot, és a szerintem szép
Utódján gondolkozom
-
Švejk
őstag
válasz
Blackmirror #20921 üzenetére
Valo igaz, egyedi csengohanghoz ringtone maker app kell, 10tol a fajlkezelo a rendszer része már.
Regiovaltashoz, nyelvvaltashoz ker újraindítást, de ezt ugysem csinálod naponta -
w333
félisten
-
Švejk
őstag
A W10-el sokat fejlődött és igazi megkönnyebbülés használni droid után a rengetek szarsága ellenére is, mert nem akadozza szét magát alap folyamatoktól.
Az alkalmazásokkal sose volt bajom nekem, mindig megtaláltam amit kerestem szinte, pedig igen aktív user vagyok, no meg a csempés képernyő szerintem a legátláthatóbb megoldás. -
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #20913 üzenetére
Az egész város végig ilyen. Ami azért valahol elég gáz.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #20913 üzenetére
Nem összeférhetetlen
Izmos rendszergazda lesz belőled
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #20910 üzenetére
örülök ha eltalálok az egyetemig, haggyámá, edzésnek elég birkózni a képen látható ronccsal
még hogy bicepsz, szép is lenne informatikus bicepsszelamúgy azóta csak nőtt a tó
de az egész utca végig ilyen -
w333
félisten
válasz
Hát nem tudom ... nekem itt volt kb. 1-2 hónapig a Lumia 630 telefon (ami ugye visszakapta mert nem tudták használni) őszinte legyek ? sz*rrr
ez a WP egy borzalom (átláthatatlan, logikátlan valami) nem éreztem azt hogy egy okostelefont használok (olyan buta az égész) még egy háttérkép beállítás vagy csengőhang beállítás útán is "újraindítást kér" tényleg vicc az egész rendszer ... az alkalmazások hiánya miatt (ami van az pedig full gagyi) pedig olyan mint egy buta telefont, én inkább egy Symbian -hoz tudnám hasonlítani !
Szerk.
Mióta is létezik a WP ? na és ez idő alatt menyit fejlődött ? hát kb. semmit !
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Nemhogy gyúrna.. attól nagyobb bicepsze lesz
-
Blackmirror
őstag
Ha nagyon kéne akkor ehelyett csak meg tudja venni magának... Nyilván nem 240-ért, hanem használtan egy olcsóbb példányt pl ott az 5-5c-5s.
Aki meg csúcs lumiát vesz az meg végképp meg tudja venni ha akarja.Sztem szimplán beszívott
-na jó , nem.
Persze van akinek elég amit a wp nyújt és felesleges lenne bármilyen másik csúcs telefont vennie, de ők elégedettek simán és nem ájfonhoz meg s6hoz hasonlitgatnak.Akit linkeltem az simán vépévérpistike szerintem azért nyomja ezt a szöveget.
Quailstorm: na , itt az ideje hogy megtanulj úszni
ha nagyobb bicepszet szeretnél még a kajakozást javaslom az talán nem annyira káros (<---szerk. Most látom hogy szenny, abban ne ússzál)
-
w333
félisten
válasz
quailstorm #20908 üzenetére
Szép
-
w333
félisten
válasz
Blackmirror #20906 üzenetére
Még alkalmazás sincs rá ... nem tudom akkor miben is veri meg ?
Ezek azok a tipikus hzsz. hogy nekem nagyon kéne egy "ájfon" de inkább a földbe tiporom mert nem engedhetem meg magamnak és saját magamat ezzel nyugtatom hogy jó lesz a Lumia telefon is ... vannak ilyen emberek, nem kell velük foglalkozni (mindig is lesznek ilyenek, ez van)
-
Blackmirror
őstag
De a leírtak alapján a "gyenge"6-od le kell váltani egy múmia 650re, érted ? Indulj a boltba
Úgy látom a 6s is meg lesz alázva a 730 által
[link]Durvul az a topik
Egyébként nem tudom miért hozzak fel az iPhone-t példának, tök más rendszer , nem érdekel a wp akkor se fogok azt venni ha 80-szor erősebb lesz mint az iPhone vagy bármelyik droidos telefon(van pár ami tetszik).
Egyébként egész pofásan néz ki ez a kis múmia , de 70 ezres ár sokkkk érte -
w333
félisten
válasz
maggi1886076 #20903 üzenetére
Nem ... egyáltalán nem, de valami viszonyítási alap kell hogy melyik az erősebb, esetleg még ott a Geekbench ami a nyers erőt mutatja
-
w333
félisten
válasz
Blackmirror #20901 üzenetére
Ahahahahah ... azért megnézném azt a telefont ami 130k Antutu -t gurít !
-
Blackmirror
őstag
Hú.... Mostmár tudom mire cserélem le az iPhone-t , gyenge a hw
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Filmgyűjtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged