Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
TudorVigyor
aktív tag
Bocs, de 1) kissé követhetetlen a sztori, 2) az 1.7-es cerka willamette-128 magos, a mások által itt bepanaszolt cerkák prescott-256 magosak, és ha jól értem akkor mindezeket hasonlítod egy northwood p4-hez (''Tehát a celeronok valamiért xar-ok''). Végül is a te dolgod milyen következtetést vonsz le ezekből, bár szerintem ez az összehasonlítás eléggé érdekes, de azért annyit hozzátennék hogy a northwoord-128 cerkák melegedésére nem lehet panasz, míg a prescott p4-ek ugyanúgy izzadnak mint a prescott cerkák.
-
TudorVigyor
aktív tag
Ezen nem segít sem a faneq, sem a szabályzópanel, elvileg a speedfan sem (nem tudom mi ez a 250% amit fórumtársunk beírt, nálam 100% a planfon), vehetsz rá egy nem hőfokszabályzott ventit ami alapból pörög 5000-et, mondjuk valami Titan szörnyet, hadd szóljon, de szvsz felesleges a para.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi