Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
az az érdekes ,hogy eddig még bármilyen qualcomm készüléket használtam ugyan ez volt a jelenség. És mivel ahogy írtam a családban több darab van az idősebb szüleimtől kezdve a páromig gyerekig az összes telefon kb ugyan azt produkálja. Az hogy alap képernyőről elhuzod a híreket és 3-5 másodperc sok esetben azért az durva néha meg bevágja egyből.... akár ugyan abban az időben is a 2 telefon közt is van különbség.
Nekem valamiért nem jön be a chip és mint írtam nekem nagy ugy néz ki jobb teljesítményre tesztekre hegyeznek ,de használhatóságilag szerintem egy exy sokkal jobb. Szóval szerintem az s24 ultra esetében jó volna a választási lehetőség én tuti exyvel venném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Parfüm topik
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest