Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
Bazsa$
tag
Ja a hangkártyát is le kellene kapcsoljam mert Audigy 1 -van a gépbe.
-
Bazsa$
tag
Mindent ki pakoltam belölle!! Külön külön megpróbálatam az alkatrészeket. Müködik a proci a ram a vga. Default beállításokkal megy de a windows néha megörül, kilép a játékból, nem írja meg a CD-t. A ramok SAMSUNG 2*256MB 333Mhz. A gép nem magától indul újra hanem ha megnyomom a reset gombot, akkor csinálja azt hogy a monitor jel elmegy, Se a merevlemez se az áram LED a házon nem világít, és ha a BIOS ból kilépek akkor is ez a jelenség. 3 napig szívtam vele!!!!!, hogy legalááb filmet tudjon nézni a tesóm. De ez így nem állapot!!
-
Bazsa$
tag
Ez egy KT400 Matsonic 8147C+. Most csomagoltam ki a friss dobozból. Szegeden vettem ezért nem akarom még visszavinni, meg lehet hogy a BIOS frisi segítene!! Legalábbis remélem. Ha nem lesz kidobott 6000 Ft benzinpénzem Szegedig. Még azt sem tudom állítani hogy ne a floppy legyen az elsődleges boot. Illetve tudom csak az újraindításnál meghal, az elöbb leírtak módján. Ha húzni tudnám már ilyen boldog lennék: :)) :D
-
Bazsa$
tag
SZiasztok! Látom itt van a legnagyobb mozgás. Valaki leírná nekem lépésről lépésre hogyan kell biost frissiteni? Olyan gondom van bátyám gépével hogy a biosban nem tudok átállítani semmi, mert amikor save -ra megyek, kilép újraindul, de nincs monitor jel, se semmijen led nem világít a házon. A hűtök azért forognak!
Egy pár CMOS clear után újra beindul. Van valami véleményetek?? Segíthet a BIOS frisi??? Találkozott már valaki hasonló problémával? Ja ha a resetet megnyomom akkor is ez a szitu: se monitor jel, se led világítás!!!! :F :(
Aktív témák
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Villanyszerelés
- Programozási versenyek
- OTP Bank topic
- Escape from Tarkov
- EA Sports WRC '23
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- GIGABYTE B760 GAMING X AX WIFI - Garancia 2027.09.06.
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest