Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
Igazából ha csak nem speckó felhasználásra kell, meg über tunningra akkor nagyjából minden lap megfelelhet, nem kell fancy-t választani.
Természetesen arra figyelni kell, hogy a VRM rész a választott és esetleges jövőbeli CPU-nak elegendő legyen, de ezen kívül ma már mindent tud ami szükséges egy fapad felszereltségű.Egyébként én pont fordítva vagyok/voltam. MSI után lett ASROCK, nem csesztetem nem állítgatom (igaz Intel oldalon de nem releváns) használom, működik. Sőt még csak nézni se akarom hogy esztétikusnak kellene lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ph Globálisan nagyjából fele-fele arányban oszlanak el a régi és az új foglalat fejlesztései.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AMD Ryzen 7 5800X3D AM4 processzor (garanciális: Alza, 2025.11.11-ig)
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Pentium I Celeron I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 1.000ft-tól.
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest