Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
Hehe...hehehe...
-
moonman
titán
válasz
Rickenstein
üzenetére
az hat bosszantólag, hogy eleve egy kalap alá veszel mindenkit, úgyis mindenki warezolja.
pedig akadnak ilyen elmebajosok, akik jobban szeretik az eredetit. csak ennyi.
amúgy annyira nem sajnálom őket, nem ebben fognak tönkremenni. -
Rickenstein
senior tag
Nahátkérem, akinek van annyi pénze, hogy vagyonokat költsön szoftverre.
Úgytűnik bosszantólag hat rád, ha valaki nem jogtiszta Windowst használ.
Egyébként hivatalos Windows 2000-rel együtt vettem a gépet és már azóta vissza is raktam rá. Így legalább mindent le tudok tölteni a Microsoft Download Centeréből
Jaigen: Távirányítótéma. Maradunk a Windowsnál, mert a távkapcsimnak saját progija van - only for win32
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
moonman
titán
válasz
Rickenstein
üzenetére
marhavicces. én pl megvettem.
-
ReJim
őstag
válasz
Rickenstein
üzenetére
telepíts-e linuxot? hát már mindegy, gondolom megvetted a windows-t ami azon a gépen van...

-
sowi
őstag
válasz
Rickenstein
üzenetére
jeee, en is ugyanilyet adtam el nemreg, franko kis masina, nincs hangja

-
moonman
titán
hát megnéztem, akkor már inkább a mediaportal. ahhoz van valahol magyarítás?
mondjuk arra jó volt, hogy kedvet kaptam egy mediacenter összerakására. (asztali játékos helyett) -
moonman
titán
válasz
Rickenstein
üzenetére
hát nemtom, mit vártál, egy mai mediacenter pcnek azért nem árt izmosnak lennie. főleg ha játékra is hasznája az ember.
-
beencee
őstag
válasz
Rickenstein
üzenetére
-
bundas
csendes tag
Geexbox? Ingyen van, mindent lejátszik, 6..7 mega.
www.geexbox.org -
repasi
tag
válasz
Rickenstein
üzenetére
MythTV? www.mythtv.org
-
Rickenstein
senior tag
Bejött volna. Csak a gépnek nem jött be. Vettem egy kisteljesítményű (kisfogyasztású) masinát direkt ehhez, csak éppen a mediaportal azt mondta, hogy kellene neki legalább egy DirectX9-es kártya, egyébként komoly problémákkal indul csak el. Konkrétan ezen a gépen, 16 szinű üzemmódba váltott
A Meedio viszont vígan elfut már 600MHz-es Cerkán 128MB RAM-mal. A jelenlegi konfig egyébként PIII 500MHz, 512MB RAM integrált VGA. Még a DivX-es filmeket is 40%-os procikihasználtsággal játsza le. Most már csak annyi gond van, hogy nem találok sehol egy kódot a Meedio-hoz. Megvásárolni meg ugye nincs pénzem. Legalábbis egyelőre.
[Szerkesztve] -
moonman
titán
válasz
Rickenstein
üzenetére
mediaportal nem jött be?

-
Rickenstein
senior tag
Gondolom sok ember agyában megfordult már a gondolat, hogy alkosson egy jó kis barebone PC-t, csakhát a fogyasztás és az ár eléggé visszatartó erő tud lenni. Egy kis teljesítményű masina megfelelne a célnak, ha futna rajta a WindowsXP MediaCenter Edition. Hogy mi is lenne a megoldás? Egy olyan MedaCenter progi, ami tényleg minimális rendszerkövetlményekkel elfut. Nos én találtam egyet: úgy hívják, hogy Meedio Media Center. [link] A konfig amin elfut: 600MHz-es CPU, 128MB ram. A problémás, hogy a free változat nem támogatja plugin használatot, nem lehet új skineket felpakolni és videófáljokat sem tud lejátszani. A trial pedig csak 15 napig engedi használni magát.
Ha valakinek ismeri ezt a programot és esetleg van valami hozzászólnivalója a témához, akkor hajrá!
Warez jellegű dolgokat inkább emailben 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Úgytűnik bosszantólag hat rád, ha valaki nem jogtiszta Windowst használ.
Ahogy mindenki más, aki otthon Windowst használ...
Már jön is. Magyarításról sikerült találni valamit?

Bejött volna. Csak a gépnek nem jött be. Vettem egy kisteljesítményű (kisfogyasztású) masinát direkt ehhez, csak éppen a mediaportal azt mondta, hogy kellene neki legalább egy DirectX9-es kártya, egyébként komoly problémákkal indul csak el. Konkrétan ezen a gépen, 16 szinű üzemmódba váltott