Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi222
senior tag
Meg tudnátok mondani,hogy egy 50" plazmán van e kép és hang minőség javulás ,egy asus mini és egy mede8er 600 között?
-
robi222
senior tag
Szerintetek az mkv filmek mellé rakott hang fájlokat, ami mappában van ,azt hova kellene rakni hogy fel ismerje a lejátszó?
És egy 50" plazmán ,lehet látni különbséget ,egy 20gb mkv és 25 gb bd iso között? -
robi222
senior tag
File-okat hogyan lehet benne törölni?
A leg újabb frissítés nektek hányas?Mert én csak a 3.0 tudtam leszedni. -
robi222
senior tag
válasz Szaszabond #925 üzenetére
Sehol sem találom a 3.1 frissítést .Tudnátok adni hozzá egy linket?
-
robi222
senior tag
Van aki tudja mit kel csinálni hogy a telefonommal (Samsung note)tudjam csatlakozni és irányítani az m600-ast?
Az alkalmazást már telepítettem de egyik eszköz sem akarja látni egymást. -
robi222
senior tag
lehetséges ,hogy a zenei 5.1 mka file-okat nem ismeri fel?Az egész mappát üresnek látja pedig borító jpg is van benne.
[ Szerkesztve ]
-
robi222
senior tag
Tudtok erre megoldást.
Az a probléma hogy wincseszteről a mappákat és képeket látja de a benne lévő semmilyen formátumú hang és kép fájlt nem ismer fel.Ezt próbáltam 2 pendrájval is.Ma jár le a 3 napos gari nem szeretném vissza vinni ha nem muszáj .A gyári állapotot is vissza állítottam de semmi eredmény.Frissítést már 3 napja nem csináltam és azóta sokat használtam probléma nélkül.Új frissítés meg nem ismeri fel ,pedig avval lehet ,hogy meg javulna. -
robi222
senior tag
Tudjátok hogy a dts zenében ,hogyan lehet a számokban lépkedni?Sajna egyben rakja az egész albumot,és csak pörgetéssel lehet benne egy másik számra lépni.
-
robi222
senior tag
Tudjátok ,hogy a távirányító kódot honnan tudom megszerezni?
-
robi222
senior tag
válasz andrew-msi #1345 üzenetére
Az erősítő irányítójával szeretném irányítani de ahoz bekéne ütnöm a mede kódját.
-
robi222
senior tag
válasz Szaszabond #2418 üzenetére
pioneer 2022
-
robi222
senior tag
Szerintetek projektorhoz, be vagy ki kellene kapcsolni az automata kép frekvencia váltást?
-
robi222
senior tag
Van aki tuda ,hogy pontossan mi ez a menü és érdemes -e bekapcsolni? "xvYCC színtér"
-
robi222
senior tag
Ez a xvycc mire jó? És melyikre kellene állítani bd50 filmnél.
-
robi222
senior tag
Tudtok arra megoldást ,hogy áram szünet után ne keljen a wifi csatlakozást minden alkalommal újra be állítani?Minden este a média cuccokat kihúzom, és utána sosem akar magától vissza csatlakozni a wifire.
-
robi222
senior tag
Ha billentyűzet lenne, akkor még elfogadható lenne az újra csatlakozás, de így az irányíton elég macerás, minden alkalommal.
-
robi222
senior tag
.
[ Szerkesztve ]
-
robi222
senior tag
Miért van az, hogy az eddig rendesen használt film mappának nem ajánlja fe a menüben a mappa szkenelést?
-
robi222
senior tag
Tudja valaki , mitől lehet az hogy a film nem teljesen tölti ki a projektor képernyőt ,hanem sokkal belyebb egy kisebb kockában.Ez csak mostanában csinálja csak nem tudom ,mit állítottam el.
-
robi222
senior tag
válasz Zsmester89 #2906 üzenetére
A projim pontosan 24.3- ra írja.
-
robi222
senior tag
Azt tudjátok, hogy a medével el lehet tolni a fekete széléhez képet ha nem 16/9 a képarány.
-
robi222
senior tag
Az irányítóra van valakinek ötlette ,hogy ne világítson folyamatosan?Az a baj hogy amig világít addig nem is müködik ,pedig a világítás gombot nem is szoktam megnyomni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivaldi (böngésző)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Google Pixel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik