Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  MechWarrior Online

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-23 22:26:53

LOGOUT.hu

A játék hivatalos oldala
A MWO a Piranha Games által fejlesztett Free to Play (ingyenesen játszható, de mikrotranzakciós) játék. A játék a Crysis 2-ből ismerős CryEngine 3-t használja, szóval meg lehet majd izzasztani vele a legkeményebb vasakat is. :)
Leginkább a World of Tanksra hasonlít a játék rendszere. Ingyenesen játszhatsz majd, de bizonyos bónuszokért (speciális mechek, XP boost stb.) fizetni kell.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1997) cog777


cog777
senior tag

Kiserletezek az Atlason. Probaltam AC20-at, ami kozelharcban nagyszeru de tavolabbi es/vagy mozgo celpontot nehez vele eltalani es frusztralt hogy nem tudok messzire tuzelni vele, nem tudom tamogatni a csapatot. 2xLB10x nagyon jo - dmg "farmolasra" azaz gyujtesre. Sajnos 300 m felett nem okoz komoly serulest.
Gauss felejtos, tul serulekenye teszi az Atlast es amugy is tul lassu a fegyver.
UAC5. Legutobbi uac nerf utan inkabb nem valasztom. Elegge jammel.

Szal' kiprobaltam az AC10 + AC5 kombot es hihetetlenul bejon. :D Vegre messze is tudok loni vele, akar 5-600m-re, de kozelre sem rossz az a 15 pinpoint talalat. Nem AC20, de azert nem rossz. Persze 3ASrm6 es 2 ml melle probaltam ezeket. Remekul osszeillik az ECM-el, mert lezert hasznalva szinte azonnal eszrevett az ellenseg, akkor meg minek az ECM ugye. Az ECM-el jobban osszepasszolo fegyverzettel remekul meg lehet lepni az ellenseget oldalrol. Vegre nem csak a dmg novekedett hanem a kills szam is.

HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  MechWarrior Online
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.