Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyuri81 #5745 üzenetére
Automata eseten ha felengeded a féket akkor kuszik elore az auto. Az auto hold ez ellen (is) van. Ha D-ben megallsz a fekkel es hatarozottan benyomod a fekpedalt akkor fel kell villanjon egy auto hold / hold jelzes a muszerfalon es onnantol ha leveszed a labad a fekrol akkor nem fog kuszni elore. Gazra pockolve megy tovabb. Szoval a lenyeg, hogy amikor feken kene allnod dugoban / emelkedon, akkor a hold hatasara nem kell.
-
válasz
gyuri81 #5670 üzenetére
Nem hangzik jól. Én használtam pár hónapig cégesként egy 2017-es mazda6-ot, szintén 145 lovas 2.0 kézi váltóval, 76.000km volt benne. Semmi ilyesmit nem tapasztaltam, vaj puha volt a váltó és nagyon pontos. Minden fokozatban. Ott valami gond lesz, megnézetném.
El tudom képzelni, hogy a kuplung van elkopva és esetleg nem emel ki rendesen, emiatt pedig akad a váltás. Ehhez viszont akkor vagy nagyon béna előző tulajnak kellett lennie vagy rohadt sokat dugóztak vele.
-
Szaktopikokban tilos a hirdetés (a keresem jellegű is), erre hívta fel a figyelmed Tamás. Ha úgy kérdezed, hogy tudtok-e olyan helyet ahol vannak bontott alkatrészek 2016-os mazda 6-hoz, az már legál
Mondjuk a te posztod az pont ilyen határmezsgyének érzem, de úgy látom a TG is
-
válasz
mézespálinka #5538 üzenetére
De van. 76 ezret futott céges 6-os (2017-es) olajcsere periódus végére épphogy minimum fölött volt. Most adtuk el amúgy
2.0 145 le volt (butított verzió)
-
válasz
T0mBd1gg3R #5486 üzenetére
Fix állás mellett a kata csak havi 25.
-
válasz
T0mBd1gg3R #5476 üzenetére
Haverom apja nem olyan rég gurított ki a szalonból egy cx 30-at, Ő pl. nem tud valami jól angolul, villanyszerelő. Dolgozik éjjel nappal mondjuk, de igen jól keres.
-
válasz
Palesztin994 #5440 üzenetére
Általában görcsösen ragaszkodnak a túlárazott szarjaikhoz és még a levegővételért is kiszámláznak egy ezrest. Undorító az egész, de sok mindent nem tehetsz ha meg akarod tartani a garanciát.
-
válasz
Palesztin994 #5438 üzenetére
Szerintem nem fogják engedni vinni az olajat, amíg gari van. Másrészt, illik belekalkulálni a fenntartási költségekbe a garancia idő alatti márkaszervizbe hordást, ahogy új autónál a cascot is. Nem is értem miért / hogy nem néztél ennek utána
-
-
válasz
hülyegyerek #5380 üzenetére
Jól belenyúltál akkor.
-
válasz
hülyegyerek #5377 üzenetére
A motorcsere a civicben akkor sikeresen lezajlott?
-
Köszi, céges, itt benn is ilyesmi árakra gondoltak eddig
-
válasz
hülyegyerek #5368 üzenetére
Grat! Civic eladasra kerult?
-
Figyelj, én teljesen egyetértek veled. Röhej ami megy manapság. Kedvencem az volt, amikor bementem tavaly a suzukihoz és azt mondta a kereskedő, hogy vitara vagy scross fejegység nélkül jön csak, de semmi gond mert utólag bevezetékelik neked hátra a tolatókamerát, a mikrofont, meg vesznek bele egy androidos fejegységet. Hát az agyam eldobom. Megjön az új autó és kapásból legyen szétborítva
Ott is hagytam a fenébe, amúgy is kicsi lett volna az scross.
-
Az ígéret egy dolog, az hogy mi lesz a valóságban az meg egy másik. Az én autóm januárra ígérték, júliusban jött meg. Főnököm volvoját rendeléskor júniusra ígérték, most karácsonynál jár a dolog, de nem biztos hogy idén lesz belőle valami. Egyértelműen látszik, hogy amíg nem írtál alá szerződést addig kecsegtetnek, aztán közbejön majd véletlenül ez-az és csúszik fél-1 évet az autó
-
-
válasz
Moleman #5317 üzenetére
+1
Bemegyek múltkor egyeztetni az Újbudai Miraihoz, odasétálok a pulthoz, mondom a kiscsajnak hogy telefonon beszéltem egy kolléganővel, merre tovább? Felnéz a facebookozásból, majd odaböfögi hogy: "hát ő azt nem tudja, menjek hátra", lesz ami lesz. Hátra megyek, nincs elöttem senki, szólnak hogy üljek le, várjak, mert neki meg kell írnia most ezt az árajánlatot emailben. 20 percig vártam, mert az emailt nem lehet ám folytatni utánam, biztos törli magát ha félbe van hagyva
Következő alkalommal szemlézésnél azt ígérték, hogy 2 napon belül visszaszólnak amint elindították a casco folyamatot. Ez volt 1.5 hete, azóta sem hallottam felőlük.
-
válasz
Palesztin994 #5228 üzenetére
Elvileg AUTO módban kell legyen és simán előre kell nyomd a kart, refi pozícióba. Ezután le kéne kapcsolja ha utolérsz valakit vagy ha jönnek szemből. [link]
-
-
válasz
hülyegyerek #5198 üzenetére
Szia! A korai évjáratoknál mintha valami olajpumpa dologról hallottam volna. Váltóról én még rosszat eddig nem hallottam. Most egy 2017-es 2.0 145 lovast hajtok éppen cégesként, ez egy szoftveresen butított 165 lovas, 76.000 km van benne, hibátlan az autó. A kormányon meg a váltógombon van a beltérben egy minimális kopás. Összes probléma vele az 5 év alatt egy garis visszapillantó tükör motor csere volt. Arra készülj, hogy szerintem a futómű nagyon hajós, 10g civicben nem ültem, de tippre is ahhoz képest kevésbé lesz közvetlen.
-
válasz
Palesztin994 #5139 üzenetére
8,5 es 7,5 között egy col az elteres, ami ~2.5cm. Plusz nyilvan a felni szelesseget az ET szammal egyutt kell nezni!
-
válasz
Palesztin994 #5136 üzenetére
Wheel-size.com segit, kivalasztod az autod tipusat es megmondja mik a gyari meretek. Biztos hogy nem jo akarmilyen ET szám
-
Sziasztok! 2017-es Mazda 6-ban mire jo a wifi-re csatlakozás?
-
(#2386) dantre
Akkor nem alaptalan a feltevés, 200 környékén már tényleg csipegetheti, 2.0 kell(#2387) Djuree
120k km még nem sok, vélhetően a keretembe 200 feletti futással rendelkező példányok férnének bele.Accord 7g facelift és Mazda 6 GH nonFL van terítéken, nagyjából egy árkategória és évjárat, mindkettőből 2.0 manuált nézegetek.
-
Sziasztok!
Most vettem észre, hogy van külön 6-os topik is, így itt is feltenném a kérdéseimet
A 2. generacios 6-os mazdakkal mi a tapasztalat rozsda ugyben? Mennyire veszes, mennyire allithato meg egy combosabb (100-150k huf) koruli alvaz- es uregvedelemmel? A 2.0 benzines motor milyen? Olajfogyasztas jellemzo? Milyen tipushibak szoktak elojonni? Benzinesben van kettostomegu lendkerek?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest