Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Som@
őstag
Hm.
Ismét nem csalódtam. Jó kis játék volt ez. Csak egy csüppet rövid. De sebaj. Van másik.
-
Rolesz
tag
huhu
-
Rolesz
tag
Na szóval mit is kell csinálni a Chapter8-ba amikor a csávó dobálja a bombákat????
MIt kell kilőni????????????????,
Mindent lövök össze vissza de nem talál
-
[amne]
senior tag
válasz
Arriandel
üzenetére
Ez egy IRC server, kell egy IRC kliens, pl. mIRC 8 http://www.mirc.com innen letöltöd. majd szervenek beírod a irc.cjb.hu -t és portnak a 6667-et, ez nem egy fórum hanem egy chat.
-
Shodan
őstag
Értékelés:
Game of the Year, idáig.(Kicsit rövid) -
Arriandel
csendes tag
Sorry, tudom, hogy nem ide tartozik, de nem tudna valaki segiteni?
Ide szeretnék eljutni irc.cjb.hu:6667 ez egy forum, ahol egy játékkal kapcsolatban szeretnék segitséget kapni.
Kérdésem erre a linkre hogy jutok el?
Bocsi mégegyszer, a segitséget előre is köszi.
- Arriandel a lámer - -
modd3r
őstag
válasz
BlitzKrieg
üzenetére
Olvasd el a #181 -et, ha érdekel egy öreg gémer véleménye...

Szerintem pl. a Bullet Time is szarabb lett, és a játékidő tutira kevesebb, mint az első résznél... Jah kérem, hiába 2 CD... -
Bálintosz
senior tag
válasz
BlitzKrieg
üzenetére
Hát a Bullet time(nem biztos hogy így kell írni) jobban kivan dolgozva(sokkal jobban), szint úgy mint a grafika.(Graf.:9p/10p, az autók kinézete miatt 9p) A hangok szenzációsak, játékélménye is király.(hang:10p/10p, játékélmény:9p/10p) Nagyon ajánlom mindenkinek aki szerette az első részét. Ez magánvélemény, nekem nagyon tetszik.
Max Payne VS. Max Payne 2
Grafika:7p VS 10p
Hang: 9p VS 10p
Játékélmény: 10p VS 9p -
Thom!
veterán
Mikor körbe körbe futkározol a legfelső emeleten nehogy a dinamit szétszedjen?
Tartórudat amiből a főellenség dobálja ki a dinamit ki kell lőni vmi sniperrel.
Ha erre gondoltál. -
Bálintosz
senior tag
Part III: Chapter 8
Mit kell csinálni?? -
modd3r
őstag
Na emberek !
Jó kis gáma lett a MP2, f@sza a fizika, cool a grafika, de a hangulat SEHOL SINCS az első részhez képest.
Játék közben nézem az órát mióta is játszom, pedig jó játéknál sosem szoktam.
Lehet, hogy bennem van a hiba, talán túl sokat vártam a második résztől, de ez akkor sem köt le.
Majdnem végignyomtam, de elakadtam ott, amikor a fehér öltönyös fazon felmászik valamilyen kosárba (?) és onnan dobálja le a bombákat.
Én meg futkorászok körbe-körbe, mint a mérgezett egér...
Tudja v.ki, hogyan lehet knyírni a pacákot ? Thx... -
Thom!
veterán
Végignyomtam. Jó, kis game volt.
-
Bálintosz
senior tag
Már a Part III: Chapter 7-nél tartok.
-
st_ati
csendes tag
Szégyen és gyalázat, de a Part I, Chapter 1. legelején rögtön elakadtam. Nem tudok bemenni a raktárba. A nagy ajtók nem nyílnak, felmászni nem tudok sehova stb. Mi lesz később? Azért ha valaki tud, plíz segtísen.
-
Thom!
veterán
A Part III tényleg durva én is ott járok.
-
_Volkovy_
nagyúr
Asszem nekem már csak a Chapter3 Episode 8 van hátra

-
Rolesz
tag
hány chapteres a part3?
-
Na én végigtoltam...
Nem volt rossz.
A végén az a pali viszont nagyon felidegesített, mert egész játék egyértelmű volt mit kell csinálni, de ott nem. Azt leszámítva kitünő játék... -
_Volkovy_
nagyúr
BTW mi a vége?Reggel 8 óta ezt nyomom,most járok a 3. fejezet (szerintem) utolsó pályáján,ki kéne nyírni az oroszt,de arra már nincs energiám

-
Lacza
senior tag
Ez tényleg jó és elég nehéz is.Főleg ha nem hagyom automatán a célzást.Nem lehet +unni.Killllllllllll !!!!!

Ja és 1024x768 full-ban röccenésmentesen
-
Som@
őstag
Hm.
Nekem nagyon bejön a játék. Tényleg valós fizika, szép grafika, érdekes történet.
Kell ennél több. Nekem jelenleg nem.
Most éppen Monával (fiatal néni, aki még nem tartana ott) ''beszélgetek'' el a nem túl barátságos emberekkel.
Jól áll a kiscsaj kezében a Desert Eagle .50... -
Bálintosz
senior tag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Van értelme, 800×600 full grafón vinni fogja.
-
kamikaze boci
őstag
Ez egy kérdés volt

-
ToBeY
nagyúr
Én geforce3 Ti200 128DDR nyomom (240/500) semmi gond nincsen ful garfikán megy

-
cartman|
tag
maxpayne.exe -developer
konzolba beirod:
god
getallweapons
tiszta kúl gáma, szutyok gef4-el is simán megy max detailben -
kamikaze boci
őstag
Van valaki, aki gf4 440 se 64mb-vel nyomja. Egyik barátomnak kell, de nem viszem át, ha nincs értelme.
-
ToBeY
nagyúr
hát legurottam a párkányról elindul egy fekete furgon belőle 3 fickó lő rám kinyirom őket és aztán nem tudok hová mennii....

-
ToBeY
nagyúr
A kis párkány meg van és utána?Ugye nem kell le esni?
-
Bálintosz
senior tag
Segítség!!!!!!!!!!!!!
-
Bálintosz
senior tag
Plíz help:
Part2: Porologue(nem biztos hogy így kell írni,Part2 első küldetése)-nál elakadtam!
Mit kell csinálni? Mentem a garázsba, mindenhova ,de semmit sem találtam, help!!!
-
ToBeY
nagyúr
Elakadtam a játékban az I/4 pályán egy ilyen száloda szerüségben vagyok de nem tudom merre kéne tovább menni ha valaki megcsinálta már ezt a pályát memondaná hogyan kell
önx 
-
Versus
senior tag
Pedig ha rám hallgatsz felrakod,de úgy készülj addig nem alszol amíg végig nem viszed !
Az első 5 percben rájöttem miért csúszik a HL2 ! Íme így kell motort írni játékhoz ! Nem is a grafika hiper-realisztikus volta ami nagyon megfog hanem a hihetetlenül valós fizika! Aminek nekimész odébcsúszik vagy felborul de nem előre számított módon hanem annak megfelelően milyen sebességgel és irányból hatsz rá! És itt ne csak a székek tologatására gondolj hanem pl mikor az általad lelőtt hullába beleszalad pár golyó és dobálja a hullát,vagy akár mikor kalassal kipumpálod a hapsit és ha fejen nyomod hátravágódik ha hasba akkor összecsuklik! Arról nem is beszélve hogy mikor dühösen rádordítanak döbbenetes a szereplők arcjátéka ,ez megint olyan game mint az UT2003 full detailen ,néha megállsz és nézelődsz !
Persze az is tetszett hogy nekem minden beállítást alapból maximumra tolt de tegnap az első gyönyörű screenshotokat egy gf4-el és 1700+-os xp-vel rendelkező ismerősömtől kaptam !
Simán elfut gyengébb gépeken is ,nem kell atomerőmű hozzá ! -
anulu
félisten
Amúgy de jó lenne, ha lenne szabad 1,5 órám. Pakolnám fel ezerrel. Itt csücsül a vinyómón, csak én rohangálok, mint amaz pók a falon

-
ToBeY
nagyúr
Nos ami cheat-et illeti ugyan az mint max payne 1-nél (-developer) parancsal kell inditani a gamet és beirni!!

-
Thom!
veterán
7500-ön is műxik a mirror effect.
-
Bálintosz
senior tag
A teljes gépigény itt van:
MINIMUM
1Ghz Pentium III/Athlon or 1.2Ghz Celeron or Duron processor
32MB DirectX 9 compatible AGP graphics card with hardware transform & lighting support.
256MB RAM
RECOMMENDED
1.4Ghz Athlon or 1.7 Ghz Pentium 4, Celeron or Duron processor
64MB DirectX 9 compatible AGP graphics card with hardware transform & lighting support
512MB RAM
GENERIC REQS
1.7 GB hard drive space
Windows 98/ME/2000/XP
DirectX 9.0
Keyboard and mouse -
ToBeY
nagyúr
Szerintem nagyon jó game 10 pont a grafika
De nagyon sok animáció van benne néh tul sok is... no de nem baj
-
Bálintosz
senior tag
Plíz számoljatok már be róla mégis milyen a game!!!
A http://www.maxpayne2.com-on végignéztem a gemeclip-eket is, garfika 10p/10pontot érdemel!!! -
Bálintosz
senior tag
Ma nem sikerült megszereznem sajna...
Holnap reggel 9 órakor lessz meg, ez már bizti. -
ToBeY
nagyúr
Esetleg cheat jöt már ki a game-hez

-
Bálintosz
senior tag
Na ilyenkor örülök hogy nem vettem Gef ti 4200-at!!!

Ha minden igaz, ma 6-7óra körül meglessz nekem és nyomhatom.
-
ToBeY
nagyúr
valaki elmondaná mi az a 2 efekt amihez dx9 VGA kell?
-
Szőrös
veterán
no leszedtem , kiírtam , telepítettem , kipróbáltam ... és bazijóóóó
csak GF4nél télleg nix mirror effekt
nembaj nemsoká visszagyün szervízbű 9700prom s akkor resszkethetnek a bandítoszok. 
-
Thom!
veterán
Part II
rólogusnál elakadtam.(Police-Station)
Vagyis nem engednek be egy bizonyos ajtón(földszint alatt) vmi olyasmit mond mennyek föl az emeltre, de minek? Körbejártam az egészet a garázst is meg mindent???? -
ToBeY
nagyúr
hello mit is takar az a Mirros és Pixel Shader skins?Ezek az opciók nekem nincsenek beikszelve
-
Rox
tag
A HDC-n kivül tud valaki még egy helyet, ahonnan leszedhető (e-mail)?
-
Rox
tag
A HDC-n kivül tud valaki még egy helyet, ahonnan leszedhető (e-mail)?
-
anaqer
veterán
Nnnna! Fincsi volt.

-
Thom!
veterán
Mirrors:Mirrors are not supported by all graphics card
Pixel shader skins:Improves the lighting quality of characters in the game. Pixel shader verion 1.4 required from the graphics cards. -
anaqer
veterán
Szűzanyám, ez a BMP ez direkt volt, ugye ?

OK hogy szélessáv, de azért IrfanViewt légyszi ereszd rá legközelebb, nagyon meredek dolog 1024-es képet tömörítetlenül felrakni...
Ezek közül melyik az a PS 1.4-es effekt? Mert nem igazán látom a különbséget a képek és a... hm... izé... a haver pre-ordered játéka között.
-
Thom!
veterán

-
Thom!
veterán
KÉPEK
ftp://qqqq_ftp:qqqqq@kreditweb.hu/
Szóljatok ha jó.(magyarán ha műxik az ftp és láthatóak a képek) -
pintyesz
senior tag
válasz
Penge Borisz
üzenetére
DC-ről jövő hétre sem jön le!
Aztán ha még is lejön nem is biztos,hogy azt töltötted le amit szerettél volna.
-
Thom!
veterán
Úgy ám. Radeon előny Ti4×00 szériával szemben a DX8.1 ''mirror effect''.

-
anaqer
veterán
Part II chapter 4 --> kiváncsi vagyok, ez a kis csavar mennyire fogja megosztani a jónépet...

-
Bálintosz
senior tag
Nekem pénteken vagy szombaton meglessz! 1024×768×32 Medium-ban nekikezdketek?? (BBA 9500, 256 SD, 1700+ XP)
-
marcee
addikt
''Én úúúúgy, de úúúúgy útállak titeket!'' (by Eric Cartman)
Új hozzászólás Aktív témák
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ulefone RugKing 4 Pro
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Game of the Year, idáig.(Kicsit rövid)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

önx