Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
DeluksZ
csendes tag
Ezt a topikot azoknak akik már látták, igy szegény kiváncsiskodok nem olvashatnak olyanokat amiket nem akarnak:P
Először is felesleges sztem azon töprengeni milyena 3.. hisze ez a 3 rész alkot egy egységes egészet, egy külön világot, ami hihetetlenül magávalragado, fantasztikus, egyben realista ideologiákon nyugszik... mindenképpen életem egyik legmeghatározóbb része lett maga A MATRIX. Ha külön ezt a filmet kéne néznem... hát kijöttünk a mozibol haverommla és öcsémmel..és 5 percig nem is szoltunk egymáshoz. Csak bámultunk, tudatosult bennünk, hogy vége, hogy meghalt Neo, és Trinity, hogy béke van gépekkel, és hogy ennél fantasztikusabb, magávalragadobb alkotást még nam láttam az életben. Szinte irritált, hogy 40-50 éves mamák ültek előttem, akikről tudtam, hogy cska egy filmet néznek, nem pedig egy remekművet, egy iszonatos precizitással megalkotott univerzumot. hogy van képük beülni erre a ''filmre''... de az is lehet hogy én értékelem tűl, ennek ellenére vaami csodálatos vol, és kiváltság, hogy láthattam. Természetesen még kb 0x fogom megnézni... legyártok 1-2 elméletet, elemzem az egyes filozofiai utalásokat ( lásd ''nincs kanál'')
Egy valami viszont érdekelne... most szerintetek mi van magával a generált valosággal. Mire értette a ''the architect'' hogy ''szabadon távozhatnak'' ... a fogva tartott elmékre? a programokra? ez az a rész ami nem teljesen tiszta...
Jah és persze várom a hozzászolásaitokat...
DeluksZ
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Könyvajánló
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest