Hirdetés

Aktív témák

• DeluksZ

csendes tag

Ezt a topikot azoknak akik már látták, igy szegény kiváncsiskodok nem olvashatnak olyanokat amiket nem akarnak:P
    Először is felesleges sztem azon töprengeni milyena 3.. hisze ez a 3 rész alkot egy egységes egészet, egy külön világot, ami hihetetlenül magávalragado, fantasztikus, egyben realista ideologiákon nyugszik... mindenképpen életem egyik legmeghatározóbb része lett maga A MATRIX. Ha külön ezt a filmet kéne néznem... hát kijöttünk a mozibol haverommla és öcsémmel..és 5 percig nem is szoltunk egymáshoz. Csak bámultunk, tudatosult bennünk, hogy vége, hogy meghalt Neo, és Trinity, hogy béke van gépekkel, és hogy ennél fantasztikusabb, magávalragadobb alkotást még nam láttam az életben. Szinte irritált, hogy 40-50 éves mamák ültek előttem, akikről tudtam, hogy cska egy filmet néznek, nem pedig egy remekművet, egy iszonatos precizitással megalkotott univerzumot. hogy van képük beülni erre a ''filmre''... de az is lehet hogy én értékelem tűl, ennek ellenére vaami csodálatos vol, és kiváltság, hogy láthattam. Természetesen még kb 0x fogom megnézni... legyártok 1-2 elméletet, elemzem az egyes filozofiai utalásokat ( lásd ''nincs kanál'')
    Egy valami viszont érdekelne... most szerintetek mi van magával a generált valosággal. Mire értette a ''the architect'' hogy ''szabadon távozhatnak'' ... a fogva tartott elmékre? a programokra? ez az a rész ami nem teljesen tiszta...
    Jah és persze várom a hozzászolásaitokat...

DeluksZ

Aktív témák