- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
DeluksZ
csendes tag
Ezt a topikot azoknak akik már látták, igy szegény kiváncsiskodok nem olvashatnak olyanokat amiket nem akarnak:P
Először is felesleges sztem azon töprengeni milyena 3.. hisze ez a 3 rész alkot egy egységes egészet, egy külön világot, ami hihetetlenül magávalragado, fantasztikus, egyben realista ideologiákon nyugszik... mindenképpen életem egyik legmeghatározóbb része lett maga A MATRIX. Ha külön ezt a filmet kéne néznem... hát kijöttünk a mozibol haverommla és öcsémmel..és 5 percig nem is szoltunk egymáshoz. Csak bámultunk, tudatosult bennünk, hogy vége, hogy meghalt Neo, és Trinity, hogy béke van gépekkel, és hogy ennél fantasztikusabb, magávalragadobb alkotást még nam láttam az életben. Szinte irritált, hogy 40-50 éves mamák ültek előttem, akikről tudtam, hogy cska egy filmet néznek, nem pedig egy remekművet, egy iszonatos precizitással megalkotott univerzumot. hogy van képük beülni erre a ''filmre''... de az is lehet hogy én értékelem tűl, ennek ellenére vaami csodálatos vol, és kiváltság, hogy láthattam. Természetesen még kb 0x fogom megnézni... legyártok 1-2 elméletet, elemzem az egyes filozofiai utalásokat ( lásd ''nincs kanál'')
Egy valami viszont érdekelne... most szerintetek mi van magával a generált valosággal. Mire értette a ''the architect'' hogy ''szabadon távozhatnak'' ... a fogva tartott elmékre? a programokra? ez az a rész ami nem teljesen tiszta...
Jah és persze várom a hozzászolásaitokat...
DeluksZ
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen program, ami...?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged