Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- sziku69: Szólánc.
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
Apollo17hu #1 üzenetére
loool... ezt benéztem
valamiért nem visszafelé mutatta az üziket (pedig nem állítottam át, és nem is töröltem a sütiket..)
sry....
[Szerkesztve] -
mzperx
aktív tag
válasz
Apollo17hu #1 üzenetére
nem olvastam az összes hozzászólást, de a bizonyítás triviális:
a kör azon pontok mértani helye egy adott síkban, amelyek egy adott ponttól, a kör középpontjától azonos távolságban vannak. A körív bármely pontjához húzott érintőre - jelen esetben ezek a háromszög éleire igaz az, hogy az érintési ponton átmenő egyenes átmegy a kör középpontjánés merőleges az érintőre. -
KovacsUr
addikt
válasz
Apollo17hu #1 üzenetére
Szerinted hogy kell beírható kört szerkeszteni?
-
zrubi
senior tag
válasz
Apollo17hu #1 üzenetére
Nézd, egy mezei iskolába nem várnak el túl sokat az emberektől... Mindenki meg tudja csinálni őket, aki akarja. Aki meg nem akarja, minek jár iskolába???
Mellesleg, ez egy olyan egyszerű feledat, hogy max. középiskolás 1. osztályos lehetsz... Ha már ezen felakadsz, mi lesz később??? -
MaUser
addikt
válasz
Apollo17hu #1 üzenetére
A feledatból itélve ez középiskolai geometria.
Szerintem nézd át a tanult állításokat és azok bizonyításait és próbáld meg magad!
Hidd el megéri. Az egyetemen nagy hasznát veszed majd ha nem kell a bizonyítást magolni, hanem magadtól rá tudsz jönni! -
karyo
senior tag
válasz
Apollo17hu #1 üzenetére
Ha nem te oldod meg, nem is tanulsz semmit. Azért adják fel a feladatokat a kedves diákoknak, hogy maguk oldják meg azokat. Ilyen hozzáállással nehéz lesz az életben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- OHH! Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO P620 4GB
- Asus TUF Gaming F15 i5-12500H RTX 3050 16 GB RAM 512 GB SSD 2026.09 -ig GARIS Újszerű állapotban
- Sok garis AMD Gamer Config: Ryzen 9 9900X, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
- HP Elitebook 850 G2 i5 5600u / 8Gb / 15,6" FULL HD / 256Gb SSD / szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest