Hirdetés
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
guest
veterán
A Matávval az a fő probléma, hogy előfizetnék én az ADSL-re, ráadásul náluk az Axeleronál, csak lassan már kezdem szégyellni magam, hogy nekem ilyen eszembe jutott, és szegény Matávos csókának ide kellene fáradnia, hogy 1 hónap várakozás után megmondja, hogy egyáltalán LEHET-E. Ez szolgáltatás? Mintha ők tennének szívességet, hogy havi 15ezret tejelek nekik (mondjuk az igaz, hogy mostmár ez a szolgáltatás minőségét figyelembe véve olcsónak számít a modemhez képest, mint pl. a 7ezres DVD is olcsó a 3ezres VHS-hez képest).
Csak sajna nem nagyon akar idefáradni a kedves MAtávos emberke, kábel nem lehet, mert gyenge a hálózat. :( Így hiába akarok én gyors internetet...
Ezek a ''kedvezményes'' csomagok tényleg nevetségesek az eddigihez képest, de legalább van valami... hátha nem fog ''leszakadni'' a magyar netezők fele...
Aktív témák
Hirdetés
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest