Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
whitezo88
üzenetére
SPOILER!
Annál azért több kell, hogy ne éld túl. Ezért is volt számomra kicsit csalódás a vége. Én azt gondoltam, hogy könnyebb lesz meghalni és sikerült nagy izgalmamban elvesztenem a legénységet, Mirandát és Legiont. Utána azonnal rájöttem mekkora *** vagyok és megint végigcsináltam és túl könnyű volt mindenkit megtartani. Éppen ezért az első mentésemmel kezdek bele majd a harmadik részbe. Így viszem magammal az *** döntéseimet és nagyobb hatással van rám az egész történet.
[ Módosította: ollie ]
-
Kidus
őstag
válasz
whitezo88
üzenetére
Igen, en is erre gondoltam, csak rosszul fogalmaztam, nalam alapbol az angol jott elo mint elso idegen nyelv, sokkal szelesebb korben lehet hasznalni.
Es ezt mar altalanos iskolas koromban is tudtam, mikor megkerdeztek, melyikkel szeretnem kezdeni.... az pedig eleg regen volt.
Azota ( gondolnam ) rafekudtek meg jobban a nyelvoktatasra, de akkor nagyon rosszul hittem. Csak sokkolo a dolog szamomra. Mindig azt hiszem, szivatnak. -
WonderCSabo
félisten
válasz
whitezo88
üzenetére
Nálam is összevesztek, és nem volt elég paragon pontom, így Mirandának adtam igazat, jacke leoltottam. Aztán később több pontot szereztem, dumáltam jackel és loyal lett.
Bzzz: Grunt nem nehezen kezelhető, megcsinálod a küldetését aztán a tenyeredből eszik. Ellentétben a fentebb említett Jackkel.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
whitezo88
üzenetére
A beállításoknál (nem a játékban) kell kitallózni a mentést, amit utána a játékban már könnyedén tudsz importálni.
Más...: Egy jó hangulatos kis videó Zaeed Massani-ról HD minőségben (nem spoileres, nyugodtan nézhető. Ez tölthető le, mint DLC

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mass Effect 2
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), ott a Geth Colossust szepen meg lehet vele kenocsolni. Insane-en sokat nem er, mert azonnal megjavitja magat.