Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Én a heavy charge-ot választottam, de nem voltam teljesen megelégedve azzal, az area valószínűleg jobb választás lett volna.
Shoti helyett meg rászoktam inkább az smg-re. Kellemes hatótávja volt, sorozatokban egész pontosan lehetett lőni, de ha netán többen közeledtek, akkor még a folyamatos tűz miatti nagy szórás is jól jött, ha meg vmi nagyon közel jött vagy chargeoltam, akkor inkább meeleztem, feltéve persze ha nem volt már barrier meg armor vagy egyedül volt az áldozatom.szerk.: tehát gyakorlatilag én arra próbáltam meg rámenni, h egyesével, de hamar végzek az ellenfelekkel, de ez nem volt túl hatásos, mert sokszor egyszerűen szétszedtek, mire elértem a 3-4-ik ellenfelet. Arra számítottam, h nagyobb healt és pajzs jól meg fog védeni, de igazából nem is éreztem meg annyira, h majdnem duplázódott az életem meg a pajzsom.
2-jára inkább egy Infiltrator-ral fogom megpróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Crimson Desert
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Elvenné az OpenAI ügynöke Claude munkáját
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- World of Warships
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest