- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3nts
senior tag
Sziasztok!!! Segítsetek légyszives,ha tudtok ,please!!! tolom a ME2-t.Windows 7 32bit-en Core2Duo intel E7600,NVidia GeForce XFX GT 240 1GB DDR3 4GB kingMax DualChannel RAM (3GHz RAM a 32bit-es Win "miatt")...
minden kifogástalanul működött eddig,most vagyok egy olyan pályánál,ahol számítógép-terminálokkak kell pozicionálni tükröket- valami plazma-sugarakat...4terminálon...valami Jarrahe-állomáson,ahol megőrült az állomásvezérlő MI.Amikor a sugarakat pozicionálom,kifagy,kidob a game...:APPCRASH...hibamodul neve :nvd3dum.dll...a videokari az,azt hiszem...valami textúraszűréssel lehet baja...Driver , PhysX,mindkettő a legfrisebb, Aero-asztalt megszűntettem,mégis,ugyanott,a plazmasugarak pozicionásánál,mindig kifagy,kidob a game...fekete képernyő...hang az van...meg a hibaüzis ablak... piszkosul elkeseredett vagyok,please help...!!!! minden grafikai beállitást levegyek alapra??? 1440X900 75Hz-en megy a játék egyébként... vagy ez sem segít...???
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest