- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bethesda kórház
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Értelek, én sem az ingyenes DLC-ket szidom.
Hanem a fizetős DLC-k és a mostanában kikerülő kiegészítők ár/érték arányát.
Ezekkel a free DLC-kkel felcsigázzák az embereket, és utána már pénzért adják a komolyabb darabokat, de ezek még így sem érnek fel egy kiegészítő szintjére, még akkor sem, ha ezekből megveszel 2-3 darabot, holott annyiért már egy teljes játékot is kaphatsz.Szóval én igazán azokét a "fizetek, mert nekem ez kell" emberkék hozzáállását sajnálom, akik ezt nem veszik figyelembe, így lehetővé teszik a kiadók számára, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel. Megérteni persze megértem őket is, én is megvettem az Awakening-et, mert az kellett nekem, de azért szívtam a fogam az ára láttán.
Viszont ezért nem egy órás extra küldetést kaptam, hanem egy 15 órás teljes küldetésláncot, hat új karaktert, egy rakás új képzettséget, cuccot és egyéb apróságokat. Ha ugyanannyi DLC-t akarok letölteni - az árak alapján -, mint amennyi plusz tartalmat ad az Awakening a játékhoz, akkor jóval többe lenne, mint így, kiegészítő formájában került. 
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- Microsoft Excel topic
- Wuthering Waves
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hanem a fizetős DLC-k és a mostanában kikerülő kiegészítők ár/érték arányát.
Ezekkel a free DLC-kkel felcsigázzák az embereket, és utána már pénzért adják a komolyabb darabokat, de ezek még így sem érnek fel egy kiegészítő szintjére, még akkor sem, ha ezekből megveszel 2-3 darabot, holott annyiért már egy teljes játékot is kaphatsz.
Viszont ezért nem egy órás extra küldetést kaptam, hanem egy 15 órás teljes küldetésláncot, hat új karaktert, egy rakás új képzettséget, cuccot és egyéb apróságokat. Ha ugyanannyi DLC-t akarok letölteni - az árak alapján -, mint amennyi plusz tartalmat ad az Awakening a játékhoz, akkor jóval többe lenne, mint így, kiegészítő formájában került.