- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Májsztró
addikt
sikerült végignyomni ... nem votl rossz ... főleg a végén hogy több lehetőség is van , kit mentsünk meg , kit ne ... de amúgy lényegében a főszál melletti kisebb küldetések is színessé teszi ka játékot. Tetszett úgy magában , megvolt a feelingje is. Lehet hogy az új vga-val még1x végig fogom játszani

-
Májsztró
addikt
válasz
AdamMcKraken
üzenetére
túl erős a géped ... cseréljünk konfigot ( adatlapon )
és akkor gond nélkül fog menni ...Egyik jelenségre sem tudok mit mondani ... Nekem nem voltak ilyenek .. igaz ,hogy nem vagyok annyira kapzsi , hogy az árnyék is sima legyen ... Nem is néztem , én játszottam a játékkal , nem szarakodtam vele. Szóval semmi ötletem a problémádra

-
Májsztró
addikt
éppen most fejeztem be a játékot .. nekem bejött , és tetszitt hogy a normális grafikához elég volt a gépem

-
Májsztró
addikt
Sziasztok ! Olyan problémám lenne ,hogy visszaértem a hajóhoz , ami most már az én irényításom alatt van. Elmondtam a szép dumát ,hogy mindent meg kell tenni , ez lesz a legnagyobb csata ... blablabla .... és amikor megnézném a world map-ot , nagy fekete képernyő fogad , amikor zoomolok a térképen amit egyébként nem látok , akkor közbe egy-két kép felvillan . Ezzel mit lehet csinálni ? a Patch-t feltettem , és angol verzió van a gépen.
Új hozzászólás Aktív témák

- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433FN - i7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition (dobozos)
- Bomba ár! Asus ZenBook UX431FL - i7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Xbox One S 1TB (dobozos)
- Xbox Series S 1TB Robot White (dobozos, 2026.11.16-ig garanciális)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és akkor gond nélkül fog menni ...

... na miért nem látom a térképet ?