Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.daniel
senior tag
válasz
Wizard of Oz
üzenetére
Jaah, hogy ott van egy lépcső is
Köszi szépen ^^ így már megvan, csak megtévesztett a liftnél a zöld gomb...:SAm ezt a fájét nem találom sehol, de mindegy. Vágigjátszom így. Illúzióromboló eléggé,de ez van :/
Köszönöm a segítséget
-
b.daniel
senior tag
válasz
Wizard of Oz
üzenetére
Hát egy liftajtó szerintem ami felvinne a Security Console-hoz, gondolom ott kéne kinyitni a bunkerajtót. Most öltem meg egy Prime-ot meg egy Destroyert az ajtó előtt. Az ajtó gombja zölden világit, de semmi nem történik :/
Szerk.: local shader cache nem oldotta meg :/
-
b.daniel
senior tag
Sziasztok!
Van valaki akinek fente van most a gépén a játék? Megvettem Steam Summer Salen amikor akciós volt, de vmi nem okés vele...
Noverian fullra eltűntek a csapat textúrái és csak fekete formák voltak, meg néhány ellenségnél is, de aztán elmúlt. Most Iloson megint előjött, de mostmár egy ajtó se akar kinyílni, és csak arra lehet menni...Valaki átmenne rajta esetleg, v megpróbálna ha küldök neki egy save filet?Ki akarom tolni most az egész trilógiát zsinórban de így nehéz :/
Új hozzászólás Aktív témák

- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszi szépen ^^ így már megvan, csak megtévesztett a liftnél a zöld gomb...:S